Ειδήσεις

Τα λάδια έκαναν... "πατίνι" τη ζωή των διερχόμενων οδηγών

Ένα 24ώρο μετά το κομφούζιο στην λ.62 Μαρτύρων, σκηνικά κυκλοφοριακής τρέλας υπήρξαν την Πέμπτη σε κεντρικές οδικές αρτηρίες του Ηρακλείου.

Ένα 24ώρο μετά τα όσα τραγελαφικά σημειώθηκαν επί της λεωφόρου 62 Μαρτύρων όπου σημειώθηκε κυκλοφοριακό κομφούζιο εξαιτίας βλάβης πιθανότατα σε λεωφορείο, αναλόγα σκηνικά κυκλοφοριακής τρέλας έλαβαν χώρα το μεσημέρι της Πέμπτης σε κεντρικές οδικές αρτηρίες του Ηρακλείου.

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΚΟΛΛΗΣΑΝ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΟΔΗΓΟΙ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Ο λόγος αυτήν την φορά ήταν η ρίψη λαδιών σε δύο σημεία του Ηρακλείου σχεδόν ταυτόχρονα. Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε επί της λεωφόρου Μίνωος γύρω στις 4.20 το απόγευμα όπου μεγάλη ποσότητα λαδιών είχαν πέσει στο οδόστρωμα καθιστώντας αδύνατη την ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων.

Ενώ λίγα λεπτά αργότερα και πριν τις 5 το απόγευμα στη συμβολή των οδών Ζωοδόχου Πηγής και Ικάρου διερχόμενοι οδηγοί έγιναν στο ίδιο έργο θεατές, καθώς λάδια χύθηκαν στο οδόστρωμα εγκυμονώντας σοβαρότατους κινδύνους για τα οχήματα δίκυκλα, αυτοκίνητά και λεωφορεία.

Στο σημείο αν και όπως επισημάνθηκε απο την πυροσβεστική, δεν ανήκουν στη δικαιοδοσίας της τέτοιου είδους περιστατικά , έσπευσαν οχήματα με πυροσβέστες που τοποθέτησαν άμεσα τις απαραίτητες σημάνσεις αλλά και η τροχαία για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας καθώς για κάποια στιγμή χρειάστηκε να διακοπή και να γίνει εκτροπή από παρακείμενους δρόμους.

Οι δρόμοι τελικά καθαρίστηκαν και η ταλαιπωρία των οδηγών έληξε μετά από κάμποση ώρα.

Ρεπορτάζ : Βάλια Μπούη

Σχόλια