default-image

Κατσαμάκας: Ευχαριστώ όσους με έμαθαν να αγωνίζομαι

Σπορ
Κατσαμάκας: Ευχαριστώ όσους με έμαθαν να αγωνίζομαι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Παναγιώτης Κατσαμάκας πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Kick Boxing που πραγματοποιήθηκε το περασμένο σαββατοκύριακο στην Αθήνα.

Ο αθλητής των Gerondis Fighters κατέκτησε το χρυσό μετάλλιος την κατηγορία του και παράλληλα εξασφάλισε κλήση στην Εθνική ομάδα. Ο ίδιος με γραπτή δήλωση ευχαριστεί όλους όσους τον βοήθησαν να φτάσει σε αυτή την επιτυχία.

Στη γραπτή του δήλωση αναφέρει: «Ευχαριστώ πολύ τον δάσκαλο μου Γεροντή Ιωάννη (6 DAN),προπονητή της Παγκρήτιας Ακαδημίας Taekwon-Do Kick Boxing που - παρόλο τις πολλές αποτυχίες μου στο παρελθόν- δε σταμάτησε ποτέ να πιστεύει σε εμένα, ήταν πάντα δίπλα μου και μου έμαθε να μην τα παρατάω ποτέ. Το αποτέλεσμα ήταν να πάρω 1η θέση στο επίσημο πανελλήνιο πρωτάθλημα Kick Boxing που διεξήχθη στην Αθήνα 4-5-6 Νοεμβρίου στην κατηγορία των -42kg (Kick Light) ανοίγοντάς μου το δρόμο για την εθνική ομάδα του Kick boxing.

Είναι τιμή μου να έχω αυτό το Δάσκαλο αλλά δε θα μπορούσα να μην αναφερθώ και στις πολύτιμες συμβουλές των βοηθών του Δασκάλου μου κύριου Ηλία Τζανίδη και κυρίου Γεώργιου Πυνηρτζή, των συναθλητών μου Ηλιάκη Λευτέρη και Τζανίδη Ανδρέα αλλά και όλη την υπόλοιπη ομάδα που με στήριξε κατά την διάρκεια των αγώνων».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News