default-image

Παπαματθαιάκης: «Συγχαρητήρια για την απόφασή σας»

Ποδόσφαιρο
Παπαματθαιάκης: «Συγχαρητήρια για την απόφασή σας»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αναβολή των εθνικών πρωταθλημάτων αποτελεί πλήγμα για τις ομάδες της Γ' Εθνικής και ιδίως τις ομάδες των νησιών, με τον προπονητή του Πανθηραϊκού, Μανόλη Παπαματθαιάκη να είναι έντονα δυσαρεστημένος.

Βάσει των όσων έγραψε σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ο Ηρακλειώτης τεχνικός εξέφρασε την πικρία του για τις αποφάσεις που παίρνονται χωρίς κανείς στοιχειωδώς να σκέφτεται το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και τον καθημερινό αγώνα των παραγόντων…

«Αναβολή πρωταθλημάτων είπαν!! Μια απόφαση πολύ βιαστική και πολύ πρόχειρη ειδικά για την Γ' Εθνική. Γιατί αν υπήρχε η στοιχειώδης σκέψη από αυτούς που αποφασίζουν, είχαν την υποχρέωση να σκεφτούν ότι σε ένα πρωτάθλημα που δεν επιχορηγείται από πουθενά μόνο προβλήματα δημιουργεί και ειδικά στις ομάδες των νησιών. Όλα τα έξοδα για τη λειτουργία μιας ομάδας καλύπτονται αποκλειστικά από παράγοντες, που πραγματικά χάνουν τον ύπνο τους για να τα καταφέρουν. Που για να στελεχώσουν τα ρόστερ τους στοιχειωδώς φέρνουν ποδοσφαιριστές από όλη την Ελλάδα, προπονητές, γιατρούς, φυσιοθεραπευτές. Τι σημαίνει αυτό; Είκοσι μηνιαία ενοίκια, 20Χ2=40 φαγητά ημερησίως, συν όλα τα υπόλοιπα! Και όλα αυτά για να κάνουν προπονήσεις… γιατί και τα φιλικά είναι δύσκολα στα νησιά, ατελείωτα έξοδα και αυτά. Θα μπορούσα να γράψω πολλά ακόμα που βιώνουμε! Λοιπόν, συγχαρητήρια για την απόφαση σας!».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News