default-image

Πρόταση για ενοχή Σειραγάκη που αρνείται τα "εγκλήματα"

Κρήτη
Πρόταση για ενοχή Σειραγάκη που αρνείται τα "εγκλήματα"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένοχος ομόφωνα όπως και στην πρώτη δίκη για όλα τα αδικήματα που είχε διαπράξει καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πειραιά ο παιδεραστής Νίκος Σειραγάκης.

Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα για την χορήγηση ελαφρυντικού του πρότερου έντιμου βίου πράγμα που πρότεινε και η εισαγγελέας.

Ο Σειραγάκης καταδικάστηκε σε πραγματική ποινή κάθειρξης 401 ετών, επομένως δεν άλλαξε ούτε στο ελάχιστο η πρώτη ποινή. η τελική ποινή μετά τη συγχώνευση είναι και πάλι 220 χρόνια. Πάντως η ανώτατη εκτιτέα ποινή είναι 25 χρόνια.

Πρόκειται για την απόλυτη επιβεβαίωση των εγκλημάτων του παιδεραστή.

Την ενοχή και την καταδίκη του Νίκου Σειραγάκη πρότεινε η Εισαγγελέας του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Πειραιά.

Η δίκη συνεχίστηκε σήμερα Πέμπτη, με την απολογία του 52χρονου πρώην προπονητή μπάσκετ, την πρόταση της Εισαγγελέως της Έδρας, τις αγορεύσεις των συνηγόρων και -κατά πάσα πιθανότητα- την έκδοση της απόφασης.

Mάλιστα για μια ακόμη φορά ο προπονητής προσπάθησε να αρνηθεί τις κατηγορίες παρ'οτι έχει ήδη καταδικαστεί για τις εφιαλτικές στγιμές που προκάλεσε στα παιδιά.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΙΕΡΑΓΑΚΗ

Υπενθυμίζεται ότι ο Σειραγάκης είχε καταδικαστεί τον Μάιο του 2013 σε ποινή κάθειρξης 401 ετών για την υπόθεση παιδεραστίας που είχε σοκάρει το πανελλήνιο.

Ο 52χρονος φέρεται να εμφανίστηκε προκλητικός για ακόμη μια φορά, καθώς όπως είπε, δε θεωρεί ότι οι πράξεις του ήταν ασελγείς. Εξάλλου, υποστήριξε ότι οι συνθήκες κράτησής του στις φυλακές είναι φρικτές.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News