default-image

Οπαδός του Τράμπ "επιτέθηκε" σε Ελληνίδα δημοσιογράφο

Κόσμος
Οπαδός του Τράμπ "επιτέθηκε" σε Ελληνίδα δημοσιογράφο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φοβάται τα χειρότερα η  δημοσιογράφος Κατερίνα Σώκου καθώς η εκλογή Τράμπ φέρνει ίσως μια πιο τραχώδη εποχή στις ΗΠΑ. Φραστική επίθεση υποστηρίζει ότι δέχτηκε η δημοσιογράφος.

Όπως περιέγραψε το πρωί στον αέρα του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ, η ανταποκρίτρια του καναλιού στην Αμερική όταν επέστρεφε χθες από τη Νέα Υόρκη στην Ουάσινγκτον με λεωφορείο της γραμμής, ένας κύριος την ώρα του ταξιδιού μιλούσε στο κινητό του και μάλιστα χαμηλόφωνα. Όμως αυτό ενόχλησε μια κυρία συνταξιδιώτη η οποία του έκανε παρατήρηση.

Σύμφωνα με τα όσα διηγήθηκε κ. Σώκου επειδή είχε άγχος γιατί θα την καλούσαν για να βγει στην εκπομπή, απευθύνθηκε στη γυναίκα και της είπε ότι ο άνθρωπος δεν έκανε τίποτα κακό και ότι δεν απαγορεύεται να μιλάς στο κινητό ενώ ταξιδεύεις.

"Θα σας μάθουμε τρόπους!"

Η κυρία σύμφωνα με το protothema.gr δεν απάντησε αλλά περίμενε την δημοσιογράφο να κατέβει από το λεωφορείο και τότε της είπε: «δεν είχες κανένα δικαίωμα να μιλήσεις και να παρέμβεις σε αυτό. Τώρα που βγάλαμε όμως τον Τραμπ σε εσένα και τους ομοίους σου θα σας μάθουμε τρόπους!».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News