Ειδήσεις

Οι κάμερες κατέγραψαν τους δράστες του "χτυπήματος"

Τις κινήσεις των δραστών της επίθεσης στη Γαλλική πρεσβεία κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας δημόσιων κτηρίων, ξένων πρεσβειών, αλλά και της τροχαίας .

"Φύλλο και φτερό" κάνουν οι αστυνομικοί της αντιτρομοκρατικής το υλικό που προκύπτει από τις δεκάδες κάμερες ασφαλείας δημόσιων κτηρίων, ξένων πρεσβειών, αλλά και της τροχαίας ,για τον εντοπισμό των δραστών που πέταξαν τη χειροβομβίδα κατά της γαλλικής πρεσβείας στην καρδιά της Αθήνας.

Η Βασιλίσσης Σοφίας, αλλά και οι δρόμοι που χρησιμοποίησαν για να διαφύγουν οι τρομοκράτες είναι γεμάτοι από κάμερες. Τόσο πριν, όσο και μετά τη γαλλική πρεσβεία λόγω της ύπαρξης δεκάδων "στόχων" υπάρχουν εγκατεστημένες κάμερες.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ

Οι αστυνομικοί θεωρούν βέβαιο ότι το "ζευγάρι" των τρομοκρατών έχει καταγραφεί από τις κάμερες. Θεωρείται βέβαιο ότι είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, είτε με κουκούλες, είτε με τα κράνη της μηχανής, ωστόσο τόσο από τον σωματότυπό τους, όσο και από τον τρόπο που έδρασαν θεωρείται βέβαιο ότι θα βγουν κρίσιμα συμπεράσματα.

Παράλληλα σύμφωνα με το newsit.gr  καθώς πρόκειται για μια ενέργεια άκρως επικίνδυνη για τους ίδιους τους τρομοκράτες καθώς πρόκειται για ένα σημείο γεμάτο αστυνομικούς και μπλόκα της αστυνομίας σε καίρια σημεία, θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι υπήρξε και τουλάχιστον μια ακόμη ομάδα υποστήριξης με αυτοκίνητο ή μηχανή, η κίνηση της οποία πιθανότατα έχει επίσης καταγραφεί από τις κάμερες.

Σχόλια