default-image

Προσλήψεις 26 γυμναστών στο Δήμο Ηρακλείου

Κρήτη
Προσλήψεις 26 γυμναστών στο Δήμο Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τις 26 θέσεις γυμναστών στο Δήμο Ηρακλείου.

Παρά τη μεγάλη ανεργία στην συγκεκριμένη ειδικότητα, οι αιτήσεις που είχαν υποβληθεί μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης, δεν θεωρούνταν πολλές... Σίγουρα συμπεράσματα για το ενδιαφέρον που εκδηλώνεται, πάντως, αναμένεται να εξαχθούν την Πέμπτη το απόγευμα, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας κατάθεσης δικαιολογητικών.

Οι 26 θέσεις προσφέρονται μέσω δύο διαφρετικών προκηρύξεων από τον Οργανισμό Προσχολικής Αγωγής, Φροντίδας και Μαζικής Άθλησης Ηρακλείου (ΔΟΠΑΦΜΑΗ).

* Η πρώτη προκήρυξη αφορά σε 6 θέσεις ΠΕ Φυσικής Αγωγής (τριών με ειδικότητα μπάσκετ, ενός με ειδικότητα ποδόσφαιρο και δύο ανεξαρτήτου ειδικότητας). Η πρόσληψη των επιλεγέντων θα γίνει με σύμβαση ορισμένου χρόνου διάρκειας 11 μηνών.

* Η δεύτερη προκήρυξη αφορά σε 20 θέσεις ωρομισθίων ΠΕ Φυσικής Αγωγής συνολικής διάρκειας έως οκτώ μηνών, για την υλοποίηση των Προγραμμάτων «Άθλησης για Όλους» περιόδου 2016-2017. Οι 20 που θα επιλεγούν υπολογίζεται πως θα απασχολούνται γύρω στις 120 ώρες ανά μήνα και πως θα λαμβανουν περί τα 500 με 600 ευρώ

Ανεργια, πολυτεκνία, μονογονεική οικογένεια και εμπειρία είναι παράγοντες που προσμετρώνται κατά τη διαδικασία επιλογής. Οι  ενδιαφερόμενοι  μπορούν να κατεβάσουν την προκήρυξη από την ιστοσελίδα του Δήμου Ηρακλείου  (www.heraklion.gr) και να  υποβάλλουν  αίτηση  στο  Γραφείο  ΔΟΠΑΦΜΑΗ (Μ. Παπαδοπούλου 4,  Τ.Κ: 712.02, Ηρακλειο Κρήτης). Τηλέφωνα για πληροφορίες: 2810 300.100  - 300.090, fax: 2810 287 600).  

Ελένη Σταυρουλάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News