default-image

Παραμένει η αγωνία για το 11χρονο κορίτσι, θύμα τροχαίου

Κρήτη
Παραμένει η αγωνία για το 11χρονο κορίτσι, θύμα τροχαίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα λεπτά και οι ώρες που περνούν είναι γεμάτες αγωνία για την οικογένεια του 11χρονου κοριτσιού που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα το απόγευμα της Κυριακής (06/11) σε διακλάδωση στην Άνω Βιάννο.

Το κορίτσι νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ έπειτα από πολύωρη χειρουργική επέμβαση και οι γιατροί περιμένουν να δουν εξέλιξη στην υγεία του σταδιακά τις επόμενες ώρες.

Είναι πολύ νωρίς να πούμε το οτιδήποτε και η κατασταση του παιδιού παραμένει σταθερή, υπογραμμίζει στο neakriti.gr o υποδιοικητής του ΠΑΓΝΗ κ. Φανουργιάκης.

Η Βιάννος, μία περιοχή όπου οι κάτοικοι της έχουν λαχταρήσει κατά καιρούς, εξαιτίας θλιβερών περιστατικών που έχουν να κάνουν με τροχαία ατυχήματα αναμένει με αγωνία μία ευχάριστη είδηση  για το κορίτσι από τον Πεύκο, ελπίζοντας παράλληλα ότι θα είναι και το τελευταίο περιστατικό που έχει να κάνει με τροχαίο ατύχημα στην περιοχή της.

Άλλωστε οι μνήμες είναι ακόμη νωπές με το ατύχημα του 22χρονου Δημοσθένη Καρτσάκη το περασμένο καλοκαίρι ο οποίος πλέον βρίσκεται στο κέντρο αποκατάστασης της Λάρισας.

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ Ο 22ΧΡΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣ

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

φωτογραφία απο Ηχώ της Βιάννου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News