default-image

Συλλήψεις σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο για κατοχή όπλων

Κρήτη
Συλλήψεις σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο για κατοχή όπλων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πλούσιο το αστυνομικό δελτίο της Δευτέρας, αφού η αστυνομία σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο προχώρησε σε δύο συλλήψεις για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων και συγκεκριμένα ενός 36χρονου στο δήμο Μινώα Πεδιάδος και ενός 51χρονο ημεδαπού στο Δήμο Μυλοποτάμου.

Ειδικότερα, συνελήφθη, χθες (07.11.2016) το βράδυ σε περιοχή του Δήμου Μινώα Πεδιάδος, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, 36χρονος ημεδαπός για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Πιο αναλυτικά, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία και σε αγροικία του 36χρονου όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κυνηγετικό όπλο και φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Καστελίου.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ 37ΧΡΟΝΟΥ

Ρέθυμνο: Σύλληψη 51χρονου

Ωστόσο και στο Ρέθυμνο συνελήφθη χθες (07.11.2016) το βράδυ σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μυλοποτάμου, 51χρονος ημεδαπός, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο οδηγούμενο από τον 51χρονο, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κυνηγετικό όπλο, φυσίγγια, φυσιγγιοθήκη και μαχαίρι.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Γεροποτάμου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News