default-image

Αποχαιρέτησαν το άτυχο παλικάρι που κάηκε ζωντανό στο ΙΧ

Κρήτη
Αποχαιρέτησαν το άτυχο παλικάρι που κάηκε ζωντανό στο ΙΧ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βαριά η ατμόσφαιρα στους Αγίους Δέκα όπου σε κλίμα οδύνης συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν τον άτυχο Γιώργο που έφυγε σε ηλικία 22 ετών.

Η νεκρώσιμη ακολουθία τελέστηκε στο χωριό στις 12 το μεσημέρι και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι δεν θα αντικρίσει ξανά το παλληκάρι που χάθηκε τόσο άδικα.

"Μοιραζόμαστε και εμείς τον πόνο τους"

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίων Δέκα:

"Ο άτυχος συγχωριανός μας, Γιώργος Μαριδάκης, έφυγε από τη ζωή, τόσο άδικα, τόσο αναπάντεχα..

Είχαμε την τιμή το τελευταίο διάστημα να τον έχουμε κοντά μας, καθώς ήταν μέλος του δ.σ του πολιτιστικού συλλόγου Αγίων Δέκα.

Ένας νέος άνθρωπος, αγαπητός σε όλους τους συγχωριανούς..

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Μοιραζόμαστε και εμείς τον πόνο τους, όπως και τον πόνο όλων των συγχωριανών μας..".

Υπενθυμίζεται ότι με τον πιο δραματικό τρόπο δόθηκε τέλος στη ζωή του Γιώργου Μαριδάκη στις 4.30 τα ξημερώματα της Δευτέρας όταν το όχημα στο οποίο επέβαινε, τυλίχτηκε στις φλόγες με αποτέλεσμα ο ίδιος να εγκλωβιστεί μέσα σε αυτό και να απανθρακωθεί.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: 22ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΗΚΕ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ

Το δυστύχημα σημειώθηκε, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στην επαρχιακή οδό Αγίων Δέκα -Βαγιονιάς στην περιοχή της Μεσαράς και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες κατόπιν εκτροπής του οχήματος στο οποίο επέβαινε και οδηγούσε.

Σε κλάσματα του δευτερολέπτου, το όχημα πήρε φωτιά και η "αντίστροφη μέτρηση" για τον 22χρονο είχε αρχίσει... καθώς το παλικάρι είχε εγκλωβιστεί μέσα στις κατεστραμμένες λαμαρίνες του αυτοκινήτου του μη μπορώντας να "απελευθερωθεί".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News