default-image

Εργαζόμενοι κι άνεργοι χορτάσαμε από λόγια

Κρήτη
Εργαζόμενοι κι άνεργοι χορτάσαμε από λόγια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το μεγάλο στοίχημα είναι η επιβολή της νομιμότητας στην αγορά εργασίας, υπογράμμισε η νέα υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης-παραλαβής του Υπουργείου.

Ανέφερε ότι το ασφαλιστικό έκλεισε από την πρώτη αξιολόγηση, ενώ ιδιαίτερο βάρος έδωσε στη διαπραγμάτευση για τα εργασιακά που θα εξελιχθεί το επόμενο διάστημα και θα είναι - όπως είπε - σκληρή.

Προανήγγειλε την ενίσχυση του ρόλου των ελεγκτικών μηχανισμών για να επιβάλει την νομιμότητα στην αγορά εργασίας και εξήρε το έργο των υφυπουργών και αναπληρωτών υπουργών. 

Εκτίμησε ότι η ανεργία θα απομειώνεται αργά και σταθερά, ενώ δίνοντας ένα στίγμα των προθέσεών της είπε ότι το υπουργείο Εργασίας είναι ένα υπουργείο για έργα όχι για λόγια.

''Από λόγια έχουμε χορτάσει. Αυτό που μετράει είναι τα έργα'' ήταν το πρώτο σχόλιο του προέδρου του ΕΚΗ Στέλιου Βοργιά στο Ράδιο 9,84. Ο ίδιος επισήμανε αναφορικά με την απομείωση της ανεργίας και τα στοιχεία του Εργάνη για τις ελαστικές μορφές εργασίας ότι οι εργαζόμενοι και άνεργοι ζουν στο πετσί τους τον παραπάνω εφιάλτη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News