default-image

Ημέρα γιορτής για την οικογένεια Καλαθάκη

Κρήτη
Ημέρα γιορτής για την οικογένεια Καλαθάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ημέρα γιορτής η σημερινή για την οικογένεια Καλαθάκη η οποία καλωσόρισε τους νέους σπουδαστές που ανοίγουν τα φτερά τους στις σχολές τουριστικών σπουδών kappa Studies, στο Κοκκίνη Χάνι, όπου και φέτος τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός.

Η ψυχή της σχολής ο Θοδωρής Καλαθάκης, αναφέρθηκε στην υψηλή ποιότητα παρεχόμενων σπουδών, με τη σχολή να συμπληρώνει  φέτος 17 χρόνια ζωής και πολλών επιτυχιών, ενώ καινοτομία αποτελεί και η λειτουργία τμήματος έρευνας, η οποία καταγράφει τις πραγματικές ανάγκες τόσο στον πρωτογενή τομέα όσο και στον τουρισμό.

Ο Θοδωρής Καλαθάκης καλωσόρισε τους νέους σπουδαστές στη σχολή kappa studies, αναφέροντας «τα πάντα ξεκινούν από το στομάχι», ενω έκανε μια αναδρομή από το 2000 έως σήμερα, με την οικογένεια Καλαθάκη να συνεχίζει ακόμη πιο δυναμικά να επενδύει στο μέλλον των παιδιών, προσπάθειες που εντάσσονται στο πλαίσιο αναβάθμισης του τουριστικού μας προϊόντος στο νησί.

Περισσότεροι από 300 σπουδαστές ακολουθούν το όνειρο τους, δείχνοντας την εμπιστοσύνη τους στις σχολές τουριστικών σπουδών Kappa Studies του Ομίλου Καλαθάκη.

Όπως τονίστηκε, ο πήχης είναι ακόμη πιο ψηλά στους κλάδους της Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής Τέχνης, στη διοίκηση ξενοδοχείων, στη διεύθυνση υποδοχής, στον τομέα της Γαλακτοκομικής και τυροκομικής τέχνης καθώς και στον τομέα της Κρεοκοπτικής.

Μάλιστα, οι σχολές kappa studies πρωτοπορούν, καθώς διαθέτουν τμήμα Έρευνας, το οποίο καταγράφει τις πραγματικές ανάγκες στον πρωτογενή τομέα αλλά και στον τουριστικό χάρτη.

Επόμενος στόχος της οικογένειας Καλαθάκη είναι η ίδρυση σχολής σε γειτονική χώρα.

Ρεπορτάζ: Γεωργία Μακάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News