Ειδήσεις

Δείτε το καρτέρι απατεώνων, πήραν 7.200€ από γυναίκα (video)

Έξω από το σπίτι γυναίκας στο Ηράκλειο είχαν στήσει καρτέρι απατεώνες. Πως κατάφεραν να την πείσουν να τους δώσει μεγάλο χρηματικό ποσό.

Την πήραν τηλέφωνο και της είπαν ότι η κόρη της είναι στο νοσοκομείο και απαιτούνται χρήματα για να την κάνουν καλά.

Η γυναίκα δεν φάνηκε να πείστηκε και οι απατεώνες χρησιμοποιήσαν όλα τα μέσα απασχολώντας το θύμα τους  για παραπάνω από μία ώρα στο τηλέφωνο σε μία προσπάθεια να του αλλάξουν γνώμη αλλά και να το οδηγήσουν στο να μην πάρει τηλέφωνο το παιδί της και να διαπιστώσει τελικά ότι ήταν καλά και ότι επρόκειτο για μια ακόμη καλοστημένη υπόθεση τηλεφωνικής εξαπάτησης ηλικιωμένων .

Το περιστατικό της απάτης σημειώθηκε το Σάββατο , στις 29 Οκτωβρίου και είχε ως κατάληξη οι επιτήδειοι ,όχι μόνο να τα καταφέρουν, αλλά επειδή είχαν μπερδευτεί με το δρόμο, να βάλουν και τη γυναίκα να τους πει και που ακριβώς βρίσκεται το σπίτι της...

Στο βίντεο φαίνονται οι απατεώνες που έχουν στήσει κρτέρι έξω από το σπίτι

Πείστηκε και έδωσε 7.200 ευρώ!

Τελικά ανυποψίαστη η ηλικιωμένη και μπροστά στο άγχος και το πανικό της να σώσει το παιδί της πείστηκε και έδωσε 7.200 ευρώ σε ένα από τα μέλη του κυκλώματος τα οποία και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Ωστόσο η παράνομη δράση τους φαίνεται να έγινε αντιληπτή από τους κατοίκους της περιοχής και καταγράφηκε από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης .

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΔΥΟ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ "ΠΙΣΩ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ

Δύο Βούλγαροι "πίσω" από την απάτη

Η υπόθεση εν τέλει εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του τμήματος Χερσονήσου, καθώς δύο Βούλγαροι βρίσκονται "πίσω" από την απάτη και τέσσερις ακόμη απόπειρες, που διαπράχθηκαν σε διάφορες περιοχές του Δήμου Χερσονήσου.

Ρεπορτάζ : Βάλια Μπούη

Σχόλια