Ειδήσεις

Αχ και... βαχ στον ΟΑΕΔ για ένα μαγικό χαρτάκι

Ημέρα για γερά νεύρα ήταν η σημερινή για κάποιους ξενοδοχοϋπαλλήλους που απευθύνθηκαν στον ΟΑΕΔ της Αλικαρνασσού για να λάβουν το επίδομα τους και δεν έλειψαν οι στιγμές έντασης και οι εκνευρισμοί.

Ημέρα για γερά νεύρα ήταν η σημερινή για κάποιους ξενοδοχοϋπαλλήλους που απευθύνθηκαν στον ΟΑΕΔ της Αλικαρνασσού για να λάβουν το επίδομα τους  και δεν έλειψαν οι στιγμές έντασης και οι εκνευρισμοί.

Το μπάχαλο προκλήθηκε εξαιτίας της λίστας που είχε υπάρξει από την περασμένη Παρασκευή με δεκάδες ξενοδοχοϋπαλλήλους που δεν πρόλαβαν να εξυπηρετηθούν να σπεύδουν σήμερα  από τα ξημερώματα για να προλάβουν μία θέση.

Ωστόσο όταν άνοιξε σήμερα ο ΟΑΕΔ,  δημιουργήθηκε  κομφούζιο με το δεδομένο  ότι περίμεναν από νωρίς και άλλα άτομα που θέλησαν να εξυπηρετηθούν δίχως όμως να γνωρίζουν ότι υπήρχαν συνάδελφοι τους που περίμεναν από την Παρασκευή, δεν τα κατάφεραν τότε και τελικά πήγαν σήμερα. Κερασάκι στην τούρτα του αλαλούμ, το γεγονός ότι κόλλησαν και οι υπολογιστές.

Αποτέλεσμα ήταν να ανάψουν τα αίματα, ο κόσμος να αρχίζει να φωνάζει και αναζητάει άμεση εξυπηρέτηση , κατανοώντας από την άλλη πλευρά τους ότι δεν φταίνε και οι λιγοστοί  υπάλληλοι για αυτό το μπάχαλο.

Τελικά με τη συναίνεση και των ψυχραιμότερων τα πνεύματα ηρέμησαν ,  τα ηλεκτρονικά συστήματα επανήλθαν και οι άνθρωποι παρόλη την ταλαιπωρία των τελευταίων 24ώρων κατάφεραν να εξυπηρετηθούν.

Ξεκινήσαμε από νωρίς τα ξημερώματα  και είχαμε στηθεί έξω από τον ΟΑΕΔ. Το πρόβλημα ήταν του ΟΑΕΔ που δεν άφησαν σημείωμα για την λίστα που είχε γίνει την περασμένη Παρασκευή με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πανικός. Κόλλησαν και τα κομπιούτερ και έγινε χαμός.  90 άτομα είχαν μπει στη λίστα , έφθασαν τα 42 ακόμη και για αυτά όμως δεν υπήρξε ενημέρωση, οπότε καταλαβαίνεται το χάος που προκλήθηκε, τονίζει στο neakriti.gr ο κ. Γιώργος Σταματάκης ,ξενοδοχοϋπάλληλος που πήγε σήμερα να εξυπηρετηθεί και έγινε αυτόπτης μάρτυρας αυτής της τραγικής κατάστασης .

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

Φωτογραφίες: Νίκος Χαλκιαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια