Ειδήσεις

Τζόκερ: Νέος νικητής στην Κρήτη, ξανά στη δεύτερη κατηγορία

Στο Λασίθι χαμογέλασε αυτην την φορά η "θεά Τύχη" με τον υπερτυχερό να βρίσκκει τους 5 αριθμού κερδίζοντας έτσι 78.486 ευρώ.

Στην Κρήτη για δεύτερη συνεχόμενη φορά υπήρξε τυχερό δελτίο, αυτην την φορά από το Λασίθι,  με τον τυχερό Κρητικό, για ένα μόλις νούμερο να μην καταφέρνει να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα και να γίνεται ο νέος κροίσος της χώρας.

Ωστόσο η "θεά Τύχη" του χαμογέλασε, αφού ο ίδιος προκάλεσε την τύχη του και ...έπεσε  μέσα στους 5 αριθμούς κερδίζοντας έτσι απλά με ένα δελτίο ,το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 78.486 ευρώ.

Το τυχερό δελτίο παίχτηκε στο Λασίθι και συγκεκριμένα σε πρακτορείο στην πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου στη Νεάπολη.

Ωστόσο το νέο Τζακ- ποτ που σημειώθηκε στην κλήρωση του Τζόκερ ανεβάζει  ακόμη περισσότερο το πόσο στον επόμενο διαγωνισμό με τον υπερτυχερό ή υπερτυχερούς που τυχόν προκύψουν στην επόμενη κλήρωση να μοιράζονται το αστρονομικό ποσό των 13.500.000 ευρώ.

Οι τυχεροί αριθμοί του Τζόκερ είναι οι εξής: 3, 4, 21, 25, 30.

Αριθμός Τζόκερ είναι το 10

Επίσης στην δεύτερη κατηγορία (5άρια) βρέθηκαν 7 τυχερά δελτία, εκ των οποίων το ένα φέρει 5 επιτυχίες όπου η κάθε επιτυχία κερδίζει το ποσό των € 78.486,49.

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΝΕΟ ΤΖΑΚ -ΠΟΤ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΤΥΧΕΡΟ 5+1

Να σημειωθεί ότι τυχερό παιχνίδι σκόρπισε χαμόγελα σε Κρητικό που προκάλεσε την τύχη του το βράδυ της περασμένης Πέμπτης (04/11)κερδίζοντας 42.804.ευρώ στη δεύτερη κατηγορία "πέφτοντας" μέσα στους πέντε αριθμούς

Μάλιστα το τυχερό δελτίο παίχτηκε σε πρακτορείο της Νέας Αλικαρνασσού στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα σε πρακτορείο στην οδό Μαυσώλου.

Σχόλια