default-image

Με 5αρα τη νίκη, ο Ολυμπιακός Κ20 στο ντέρμπι

Ποδόσφαιρο
Με 5αρα τη νίκη, ο Ολυμπιακός Κ20 στο ντέρμπι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με εξαιρετική εμφάνιση, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα Κ-20 του Ολυμπιακού μετέτρεψε σε… περίπατο τοντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Οι Πειραιώτες επικράτησαν 5-0, σημειώνοντας τα τέσσερα τέρματά τους στο δεύτερο 45λεπτο και αυτός είναι ο δεύτερος θρίαμβος έπειτα από το 7-0 στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Οι Ανδρούτσος και Βρουσάι πέτυχαν από δυο γκολ για τον Ολυμπιακό και το... κερασάκι στην τούρτα μπήκε από τον Μανθάτη λίγο πριν το φινάλε με ένα πανέμορφο τέρμα. Η ομάδα του Βασίλη Βούζα ήταν καταιγιστική και με αυτό το τρίποντο πέρασε στην κορυφή του πρωταθλήματος, έναν βαθμό πάνω από το "τριφύλλι", το οποίο πριν το ντέρμπι απολάμβανε την πρώτη θέση του πίνακα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αγγελόπουλος, Πανάγου, Τσιμίκας (79’ Κουγιός), Νικολάου, Τόλι, Λάμπρου, Μανθάτης, Μεγαρίτης, Ανδρούτσος, Κηπουρός (68’ Βάρκας), Βρουσάι.

ΠΑO: Χαλκίδης, Βάλμας, Μαυρομμάτης, Ευαγγέλου (18’ λ. τρ. Θεοχάρης), Ανδρέου, Μίγγος, Παπανικολάου, Αγγελόπουλος, Πίσπας, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάννης (66’ Κουντουριώτης).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News