default-image

"Φρένο" Αστέρα στον ΠΑΣ και "διπλό" (1-2) στα Γιάννενα

Ποδόσφαιρο
"Φρένο" Αστέρα στον ΠΑΣ και "διπλό" (1-2) στα Γιάννενα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ξέφρενη πορεία του ΠΑΣ Γιάννινα σταμάτησε στον Αστέρα. Οι Αρκάδες έφεραν τούμπα το γκολ του Ζάιρο μέσα σε πέντε λεπτά, έδειξαν πως σιγά-σιγά συνέρχονται (τελικό σκορ 1-2)...

Από στατική φάση έγινε το 1-0! Στο 63' ο Κοζορώνης εκτέλεσε κόρνερ, ο Ζάιρο με τρομερή δύναμη πάτησε στο έδαφος, σηκώθηκε στον αέρα και με καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον Ντοναρούμα! Το τέρμα προήλθε τη στιγμή που οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο, αφού ο Ευαγγέλου ήταν εκτός λόγω τραυματισμού.

Στο 64' ο νεαρός έγινε αλλαγή και στη θέση του μπήκε ο Κυριακόπουλος. Αριστερός μπακ, αλλά τώρα κατ' ανάγκη στόπερ. Ο Γιαννούλης που έμεινε στη θέση του, αριστερά στην άμυνα, έβγαλε στο 72'... συστημένη σέντρα στον Φαρίνια, ο Μιχαήλ δεν πήγε γρήγορα πάνω στον Αργεντινό, ο οποίος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Περιστερίδη (1-1)! Τρομερή τροπή πήρε το ματς στο 77'. Ένα λεπτό νωρίτερα ο Μάσα είχε μπει ως αλλαγή και κατόρθωσε να βάλει μπροστά τον Αστέρα (1-2). Πανομοιότυπη φάση με το τέρμα του Φαρίνια.

Ο Νίκο Φερνάντες έβγαλε τη σέντρα από δεξιά με το αριστερά και ο συμπατριώτης του με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, στην αριστερή γωνία, νικώντας στον αέρα τον Μπουκουβάλα. Στα λεπτά που ακολούθησαν ο ΠΑΣ Γιάννινα κατέστη ανέφικτο να απειλήσει την εστία του Ντοναρούμα και ο Αστέρας πήρε μια σπουδαία νίκη στους Ζωσιμάδες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News