Ειδήσεις

Νέα συγκλονιστική αποκάλυψη για την υπόθεση Αγραφιώτου

Μια συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε η Αγγελική Νικολούλη για τη υπόθεση της 69χρονης, Ελευθερίας Αγραφιώτου, σχετικά με αυτόπτη μάρτυρα από το μοιραίο συμβάν.

Να σημειωθεί ότι η γυναίκα βρέθηκε νεκρή σε χώρο στάθμευσης σούπερ - μάρκετ, το Μάιο.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο υπάρχει μάρτυρας που είδε τη σκηνή με τον μανιακό να χτυπάει την άτυχη Ελευθερία μέχρι που την τράβηξε κάτω στο τρίτο υπόγειο.

«Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι εκεί στο δεύτερο υπόγειο, εκείνο το μεσημέρι, σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο υπήρχε μια γυναίκα μάρτυρας.

Μια γυναίκα που είδε τη σκηνή, το λέω και ανατριχιάζω, μπροστά της και πίστεψε ότι είναι ένας καβγάς μιας ώριμης κυρίας με έναν εραστή, ίσως.

Δεν αντέδρασε γιατί φοβήθηκε όπως έβλεπε να την χτυπά, απλά κρύφτηκε στο αυτοκίνητο και παρακολουθούσε μέχρι τη στιγμή που την πήγε κάτω…

Και καλά, εκείνη την ώρα είπατε ότι είδατε μια ώριμη κυρία, πιθανό με κάποιον εραστή, νεαρό, που τη χτυπούσε με το κεφάλι στον τοίχο και μόλις την κατέβασε κάτω εσείς φύγατε βιαστικά. Μετά γιατί δε βγήκατε να πείτε κάτι;», είπε μεταξύ άλλων η Αγγελική Νικολούλη, στην εκπομπή της.

Σχόλια