default-image

Ποδαρικό με..."νεύρα" για τον Ζουράρι! (video)

Κρήτη
Ποδαρικό με..."νεύρα" για τον Ζουράρι! (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια πρώτη γεύση της έντονη προσωπικότητας του νέου Κρητικού υφυπουργού Παιδείας Κώστα Ζουράρι πήραν οι δημοσιογράφοι που βρέθηκαν στην ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης.

Έντονη ήταν και η...στοιχομυθία που είχε με δημοσιογράφους στην είσοδο του Προεδρικού Μεγάρου.

"Για να ρωτήσεις εσύ ρε" είναι η πρώτη απάντηση του νέου υφυπουργού σε δημοσιογράφους. Όταν προσπάθησαν να επιμείνουν, μετά το "κύριε Ζουράρι" του δημοσιογράφου, ο νέος υφυπουργός Παιδείας απάντησε "δεν έχει κύριε Ζουράρι, μετά"!

Στον έναν είπε ότι είναι φλύαρος, τον άλλο τον... απείλησε πως τον "βλέπει" στον Έβρο! Και μετά αποχώρησε αφήνωντας τους πάντες άφωνους.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ Η "ΕΚΠΛΗΞΗ"

Δηλώσεις για την Εκκλησία και το...Βελουχιώτη

Βγαίνοντας από το Προεδρικό Μέγαρο απάντησε χαμογελώντας στους δημοσιογράφους που ζητούσαν δήλωση «να μάθω πρώτα που είναι το υπουργείο μου».

Στο ερώτημα αν υπάρχει ρήξη με την εκκλησία απάντησε : «δεν υπάρχει ρήξη. Είναι διαφορές λεξιλογίου. Η ορθόδοξη παράδοση στην Ελλάδα είναι του ενιαίου ελληνικού πολιτισμού. Για παράδειγμα όταν μιλούσαμε για τον 13ο και 14ο μισθό πως το λέγαμε; Δώρο Πάσχα και δώρο Χριστουγένων. Δεν το λένε ούτε δώρο του Σιντάρτα Γουτάμα, ούτε του Φαράκ ούτε του Σαριά». Όταν του απάντησαν οι δημοσιογράφοι ότι δεν υπάρχει πια δώρο απάντησε σκωπτικά: «Υπάρχουν κάποια υπολείμματα τα οποία μπορεί να σας τα αφαιρέσουμε βάσει των εντολών της τρόικας. Να καταλάβετε ότι οτιδήποτε γίνεται τώρα και ειναι αυτή η αθλιότητα είναι γιατί η Ελλάς είναι υπο κατοχή».

Και συνέχισε: «Ο Άρης ο Βελουχιώτης ήταν ο αρχηγός του μεγαλύτερου στρατού που είχαμε που απελευθέρωσε την Ελλάδα υπο κατοχή.  Είμαστε υπο κατοχή». Στο ερώτημα τι είναι αυτό που σας ενοχλεί περισσότερο απάντησε: «Η κατοχή». «Πρέπει να μπαλώνουμε τρύπες».

Στο ερώτημα πως θα βγούμε από αυτή την κατοχή είπε: «Δεν θα βγούμε έτσι. Θα βγούμε με αντίσταση. Δηλαδή από την στιγμή που στα όλα τα επίπεδα τα υπουργικά και στην συνομιλία με τους δανειστές και με τους τροικανους θα έχουμε μια συνεχή διαπραγμάτευση και διαπραγμάτευση σημαινει ουσιαστικα συσχετισμό ισχύος και δυνάμεως σημαίνει μαζί με μια αυξημένη ή αυξουσα αγανάκτηση του ελληνικού λαού αυτό θα βοηθήσει τον στόχο». Επανέλαβε επίσης ότι θα αντισταθεί δια της αντιστάσεως.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News