Ειδήσεις

Λεβέντης: Η ατάκα για τον ανασχηματισμό που θα συζητηθεί

Προέβλεψε εκλογές έως την άνοιξη του 2017 ο Βασίλης Λεβέντης που βρέθηκε στην Κρήτη για το συνέδριο των ποντιακών συλλόγων και είχε το Σάββατο συνάντηση με τον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη.

Με μια χαρακτηριστική φράση σχολίασε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων τον ανασχηματισμό λέγοντας « και ο Ιησούς Χριστός να κατέβει δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα με τον ανασχηματισμό».

Ο κ. Λεβέντης ενημερώθηκε από τον περιφερειάρχη για τις προτεραιότητες της περιφέρειας στα έργα υποδομής και ανάπτυξης του νησιού δίδοντας έμφαση στο ΒΟΑΚ.

Στο τέλος της συνάντησης  ευχαρίστησε τον κ. Αρναουτάκη για την υποδοχή-ενημέρωση  και εξέφρασε την στήριξη του στην Περιφέρεια στο προωθούμενο έργο του ΒΟΑΚ, ένα επείγον έργο ζωής  για την Κρήτη  για το οποίο  ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είχε  λάβει γνώση και με επιστολή  που είχε στείλει τον Ιούνιο του 2016 ο περιφερειάρχης στον πρωθυπουργό και σ΄ όλους τους πολιτικούς Αρχηγούς.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ : ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗ "ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ"ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

Μιλώντας την Παρασκευή στην εκπομπή «Κρήτη σήμερα» της ΚΡΗΤΗ TV τόνισε ότι παρεξηγήθηκαν τα κολακευτικά λόγια που έχει πει στο παρελθόν για τον πρωθυπουργό, ενώ συμπλήρωσε ότι συμπάθεια προς το πρόσωπο του «περιορίζεται στην απλή αναλογική».

Η συζήτηση δε, στράφηκε γύρω από όλα τα γεγονότα της επικαιρότητας.

Φωτογραφίες : Νίκος Χαλκιαδάκης

Σχόλια