default-image

Μεγάλη πρόκληση για το Ρέθυμνο το σημερινό ματς με την ΑΕΚ

Μπάσκετ
Μεγάλη πρόκληση για το Ρέθυμνο το σημερινό ματς με την ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπροστά σε μια μεγάλη πρόκληση βρίσκεται το Ρέθυμνο Cretan Kings, το οποίο αντιμετωπίζει σήμερα στις 17:00 (OTE SPORT4) την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την 5η αγωνιστική της Basket League. Η Ένωση είναι αήττητη έως τώρα στο ελληνικό πρωτάθλημα και θέλει να συνεχίσει την εξαιρετική της πορεία, όμως και οι "κεραμιδί" έχουν μια πολύ καλή πορεία και δείχνουν ικανοί για όλα.

Στόχος, λοιπόν, είναι καταρχήν να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί στο σημερινό ματς και από εκεί και πέρα να διεκδικήσουν ό,τι καλύτερο μπορούν.

Όσον αφορά στις υπόλοιπες αναμετρήσεις ξεχωρίζει το ντέρμπι ανάμεσα στον Άρη και τον Ολυμπιακό στο Αλεξάνδρειο που είναι προγραμματισμένο για τη Δευτέρα.

Ο Δημήτρης Πρίφτης θα έχει στη διάθεσή του τον Βλάνταν Γιάνκοβιτς που εντάχθηκε στις προπονήσεις τις ομάδες πριν λίγες ημέρες. Ο Ολυμπιακός από την άλλη προέρχεται από μία οδυνηρή ήττα από την ΤΣΣΚΑ στην Ευρωλίγκα και θέλει να αποδείξει ότι ήταν μία κακή παρένθεση.

Από εκεί και πέρα, το Λαύριο φιλοξενεί τον ανεβασμένο ΠΑΟΚ, ενώ Κολοσσός και Κόροιβος μετρούν τις δυνάμεις τους στην Ρόδο, όπως και Απόλλων Πάτρας και Προμηθέας σε ένα τοπικό ντέρμπι.

Σάββατο 5 Νοεμβρίου

ΚΓ Λαυρίου 17.00 Λαύριο - ΠΑΟΚ

ΚΓ Απόλλωνα 17.00 Απόλλων Π. - Προμηθέας Π.

Βενετόκλειο 17.00 Κολοσσός Ρ. - Κόροιβος

ΟΑΚΑ 17.00 ΑΕΚ - Ρέθυμνο

Κυριακή 6 Νοεμβρίου

ΚΓ Χαλκίδας 19.00 Κύμη - Τρίκαλα

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου

Αλεξάνδρειο 19.00 Άρης - Ολυμπιακός

ΚΓ Λευκάδας 17.00 Δόξα Λευκάδας - Παναθηναϊκός

Την Κυριακή η Κύμη φιλοξενεί στην έδρα της τα Τρίκαλα με τις δύο ομάδες να θέλουν ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τους δώσει βαθμολογική ανάσα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News