Ειδήσεις

Eτοιμαστείτε ξανά για μπάνια!

Οι νοτιάδες ευθύνονται για τις υψηλές θερμοκρασίες οδηγώντας τους Κρητικούς σε εξορμήσεις κοντά στη θάλασσα και τη φύση.

To σκηνικό του καιρού στην Κρήτη θυμίζει περισσότερο …καλοκαίρι παρά Νοέμβρη αφού οι θερμοκρασίες προβλέπεται να αγγίξουν το Σαββατοκύριακο και τους 25-26 βαθμούς Κελσίου. Οι νοτιάδες ευθύνονται για τις υψηλές θερμοκρασίες οδηγώντας τους Κρητικούς σε βόλτες κοντά στις παραλίες και τη φύση.

Πάντως η υψηλή συγκέντρωση σκόνης αναμένεται προκαλεί και πάλι προβλήματα σε όσους έχουν αναπνευστικές δυσκολίες και αλλεργίες.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο ΚΑΙΡΟΣ "ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ"

Αναλυτικά σύμφωνα με το meteo.gr:

Ηράκλειο

Αίθριος είναι ο καιρός στο Ηράκλειο το Σάββατο με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 22 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους ως 2 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός παρουσιάζει το ίδιο σκηνικό, με αίθριο καιρό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 18 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Για την Κυριακή 6/11, προβλέπεται καλός καιρός με αραιή συννεφιά, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου και άπνοια. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας επικρατούν οι ίδιες συνθήκες, με σποραδική συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 19 βαθμούς Κελσίου και ενίσχυση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Χανιά

Καλός ο καιρός στα Χανιά το Σάββατο, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 16 έως 21 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους με ένταση που φτάνει τα 2 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με περιορισμένη ορατότητα, με την θερμοκρασία στους 16 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Για την Κυριακή 6/11, ο καιρός θα είναι αρκετά συννεφιασμένος, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 20 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους ως 2 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός είναι βελτιωμένος, με αραιές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 17 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Ρέθυμνο

Χωρίς συννεφιά καιρός στο Ρέθυμνο το Σάββατο, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 22 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους ως 2 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με περιορισμένη ορατότητα, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 15 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Για την Κυριακή 6/11, προβλέπεται καλός καιρός με αραιή συννεφιά, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός παραμένει αμετάβλητος, με αραιή συννεφιά, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 18 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νοτιοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Άγιος Νικόλαος

Συννεφιά το Σάββατο στον Άγιο Νικόλαο , με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους ως 2 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με περιορισμένη ορατότητα, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 15 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Ίδιος ο καιρός την Κυριακή με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει ελάχιστα και να φτάνει έως 24 βαθμούς.

Σχόλια