default-image

Πρεμιέρα σήμερα για το βόλεϊ του ΟΦΗ στο ΒΑΚ

Σπορ
Πρεμιέρα σήμερα για το βόλεϊ του ΟΦΗ στο ΒΑΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά από αρκετές εβδομάδες προετοιμασίας, οι παίκτες της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ αδημονούν για τη σημερινή πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας των ανδρών. Η κρητική ομάδα υποδέχεται στις 16:00 στο ΒΑΚ το Μίλωνα, με στόχο να ξεκινήσει νικηφόρα μια χρονιά διαφορετική από τις προηγούμενες, καθώς έχουν τεθεί πρωταγωνιστικοί στόχοι.

Το ρόστερ ενισχύθηκε σημαντικά με αθλητές που έχουν αγωνιστεί στην Α1 κατηγορία και πλέον μένει να φανεί στο γήπεδο η ποιότητά τους.

Πέραν του ΟΦΗ, την Κρήτη θα εκπροσωπήσει στην Α2 ανδρών και οι ΣΦΠΧ και ΟΠΕΡ. Ο πρώτος αντιμετωπίζει αύριο, στις 17:30, εκτός έδρας τον Πανερυθραϊκό, ενώ το παιχνίδι του ΟΠΕΡ με τον Α.Ο. Καλαμάτας μετατέθηκε για τις 26/11. Το παιχνίδι που συμπληρώνει την 1η αγωνιστική είναι το Α.Ο. Μαρκοπούλου-Α.Ο. Παλλήνη.

Ξεκινούν και οι γυναίκες

Σήμερα ανοίγει η αυλαία και του α' ομίλου του πρωταθλήματος της Α2 βόλεϊ των γυναικών, όπου μετέχουν η Μεσαρά και ο ΟΠΕΡ. Πρώτη μπαίνει στη δράση η ομάδα του Ρεθύμνου, η οποία αντιμετωπίζει εκτός έδρας σήμερα, στις 16:00, το Γ.Σ. Χαλανδρίου, ενώ αύριο, στις 15:30, η Μεσαρά δοκιμάζεται στην έδρα του ΑΟΝ Αμαζόνες. Την αγωνιστική συμπληρώνουν τα παιχνίδια Πετρούπολη-Βριλήσσια, Ε.Α. Πατρών-Ηρακλής και Μεσσηνιακός-Ίωνες.

Δράση και στο Τοπικό

Σε τοπικό επίπεδο ξεχωρίζει ο αγώνας για το Κύπελλο ανδρών Ηρόδοτος-ΓΕΗ, ο οποίος διεξάγεται αύριο, στις 21:00, στο κλειστό της Αλικαρνασσού. Πρεμιέρα και για τα τοπικά πρωταθλήματα των γυναικών, των παίδων και των κορασίδων.

Το πρόγραμμα του διημέρου:

Σήμερα 5/11

Παίδων: Χανίων (15:00) ΣΦΠΧ-ΓΕΗ, Αλικ/σού (16:00) Ηρόδοτος-ΟΠΕΡ.

Κορασίδων: Ιεράπετρας (16:00) ΓΕΙ-Γιούχτας, Σητείας (13:00) Σητειακός-Ηρόδοτος, Σούδας (15:00) Σούδα-Ακρωτήρι, Χανίων (19:00) ΣΦΠΧ-Ν. ΟΠΕΡ, Χανίων (17:00) Παγχανιακός-Αρκάδι.

Αύριο 6/11

Γυναικών: Χανίων (18:00) Κύδων-Άνεμος, Χερσονήσου (18:00) Χερρονάσιος-ΣΦΠΧ, Αρχανών (16:00) Γιούχτας-Σούδα, Λίντο (19:00) ΑΘΛΕΣΗ-ΓΕΗ, Ακρωτηρίου (17:00) Ακρωτήρι-Αρκάδι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News