Ειδήσεις

Και ο καιρός... "τρελάθηκε" με βροχές, νοτιάδες και λιακάδα

Η βροχή στην Κρήτη, επάνερχεται αλλά θα είναι για πολύ λίγο σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις και μάλλον όπως θα έρθει έτσι και θα φύγει.

Η βροχή, στην Κρήτη, επάνερχεται αλλά θα είναι για πολύ λίγο σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις και μάλλον όπως θα έρθει έτσι και θα φύγει.

Σύμφωνα και με την Εθνική Μετεωρολογική υπηρεσία στο Ηράκλειο αναμένεται να εκδηλώθούν βροχές το βράδυ της Παρασκευής χωρίς όμως να έχουν μεγάλη διάρκεια αλλά και ένταση.

Στην Κρήτη προβλέπεται να επικρατήσει για την Παρασκευή,  συννεφιά ενώ οι νοτιάδες, χαμηλής σχετικά έντασης  έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνιση τους και η θερμοκρασία από 17 έως και 22 βαθμούς κελσίου.

Ενώ αναφορικά με το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι σχετικά καλός με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας και την θερμοκρασία να παίρνει την ανιούσα.

"Θερμές αέριες μάζες  από την Αφρική κατευθύνονται προς την Κρήτη  και ως εκ τούτου  αναμένονται νοτιάδες ασθενείς που θα κάνουν την εμφάνιση τους, βροχές κατά τόπους πολύ μικρής έκτασης ενώ η θερμοκρασία σταδιακά παίρνει την ανιούσα φθάνοντας ακόμη και τους 25 με 26 βαθμούς κελσίου μέσα στο Σαββατοκύριακο, θερμοκρασίες πάνω από τις κανονικές τιμές για την εποχή,"  υποστηρίζει στο neakriti.gr ο μετεωρολόγος  κ. Κώστας Λαγουβάρδος.

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΣΤΟΥΣ ΝΟΤΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΖΕΣΤΗ

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

Σχόλια