Ειδήσεις

Κρήτη: Κέρδισε το τζόκερ στη δεύτερη κατηγορία

Η "θέα Τύχη" χαμογέλασε σε Κρητικό που προκάλεσε την τύχη του σε πρακτορείο της Αλικαρνασσού και κέρδισε 42.804.€ στη κατηγορία του 5+1.

Νέο Τζακ Ποτ σημειώθηκε στην κλήρωση του Τζόκερ της Πέμπτης, καθώς δεν βρέθηκε νικητής στην πρώτη κατηγορία. Έτσι, την προσεχή Κυριακή οι νικητές θα μοιραστούν το ποσό των 11,5 εκατ. ευρώ, που θα βρίσκεται στην «μπάνκα».

Επίσης στην δεύτερη κατηγορία (5άρια) βρέθηκαν  16 επιτυχίες, οι οποίες αντιστοιχούν σε 14 τυχερά δελτία. Η κάθε επιτυχία κερδίζει το ποσό των € 42.804,41

Ωστόσο το τυχερό παιχνίδι φαίνεται να σκόρπισε χαμόγελα σε Κρητικό που προκάλεσε την τύχη του και έγινε πλούσιος κατά 42.804.ευρώ στη δεύτερη κατηγορία "πέφτοντας" μέσα στους πέντε αριθμούς ενώ δεν στάθηκε το ίδιο τυχερός στον αριθμό του Τζόκερ.

Μάλιστα το τυχερό δελτίο παίχτηκε σε πρακτορείο της Νέας Αλικαρνασσού στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα σε πρακτορείο στην οδό Μαυσώλου.

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΝΕΟ ΤΖΑΚ ΠΟΤ ΣΤΟ ΤΖΟΚΕΡ

Οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης ήταν οι: 12, 21, 17, 23, 20 και τζόκερ το 15, ωστόσο κανένας δεν μπόρεσε να τους μαντέψει όλους σωστά.

Μετά και το νέο Τζακ-Ποτ, ισοφαρίστηκε το ιστορικό ρεκόρ των 14 συνεχόμενων κληρώσεων χωρίς μεγάλο νικητή, που κρατά από την άνοιξη του 2010.

Σχόλια