default-image

Η αεροπορική επίδειξη στον Φλοίσβο την Κυριακή (video)

Ελλάδα
Η αεροπορική επίδειξη στον Φλοίσβο την Κυριακή (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το σύνολο των δραστηριοτήτων της πολεμικής Αεροπορίας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά, όσοι βρεθούν την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στο Φλοίσβο του Παλαιού Φαλήρου, όπου θα πραγματοποιηθούν αεροπορικές επιδείξεις, στο πλαίσιο του εορτασμού για τον προστάτη του Όπλου, Αρχάγγελο Μιχαήλ.

Η πρώτη αποστολή θα αφορά στη διάσωση και περισυλλογή ιπταμένου από ελικόπτερο Σούπερ Πούμα και προσωπικό της 31ης μοίρας επιχειρήσεων έρευνας διάσωσης.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΤΙΜΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΗΣ

Το σενάριο προβλέπει τη ρίψη «ναυαγού και διασώστη» στελεχών της 31ης ΜΕΕΔ από αεροσκάφος C-130 . Στη συνέχεια ελικόπτερο Σούπερ Πούμα προερχόμενο από την ακτή θα εκτελέσει αποστολή έρευνας και διάσωσης εν καιρώ πολέμου.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ F16 ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΗΝΑ

Η δεύτερη αποστολή αφορά στην προσβολή ελικοπτέρου από ζεύγος αεροσκαφών F-16. Σύμφωνα με το σενάριο, αεροσκάφη F-16 αναγνωρίζουν ελικόπτερο και εκτελούν διαδικασία διαδοχικών επιθέσεων σε αυτό.

Η φαντασμαγορική αεροπορική επίδειξη στον Φλοίσβο το 2015

Η τρίτη αποστολή, αφορά σε εικονική αερομαχία από ζεύγη αεροσκαφών M-2000-5 και F-16 και η τέταρτη σε εικονικές προσβολές από ζεύγος αεροσκαφών F-4Ε ακολουθούμενο από ζεύγος F-16 που θα πετούν σε χαμηλό ύψος.

Στη συνέχεια, αεροσκάφη CL-215 θα εκτελέσουν ρίψη νερού και θα ακολουθήσει ζεύγος αεροσκαφών F-16 που θα συνοδεύσουν αεροσκάφος της Aegean που χαρακτηρίσθηκε ως αεροσκάφος RENEGADE.

Σημειώνεται ότι τα συμμετέχοντα μαχητικά αεροσκάφη, θα πετούν μόλις χίλια πόδια από το έδαφος.

Οι αποστολές θα πλαισιωθούν από επιδείξεις μεμονωμένου αεροσκάφους F-16 «Ζευς» και T-6A «Δαίδαλος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News