default-image

Τζωρτζογλου: Ο Κοντονής θέλει να αλώσει το ποδόσφαιρο

Ποδόσφαιρο
Τζωρτζογλου: Ο Κοντονής θέλει να αλώσει το ποδόσφαιρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Λέγαμε πριν με τις εκλογές ότι η αντιπολίτευση θέλει να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη. Τελικά, αυτός που θέλει να γίνει χαλίφης είναι η Πολιτεία"!

Αυτό το στίγμα έδωσε χθες ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου, μιλώντας στο Αθλητικό Μετρόπολις, για τις τελευταίες εξελίξεις με την επιτροπή εξομάλυνσης.  Μεταξύ άλλων είπε:

«Τόσα χρόνια δεν είχαμε ποδόσφαιρο ούτε καν αθλητισμό δεν έμοιαζε. Τα πράγματα δεν είναι τόσο κομψά όσο τα περίμενα. Δεν είναι σωστός ο τρόπος που μπήκαν στην ΕΠΟ, άσχετα αν είναι η ΦΙΦΑ ή ΟΥΕΦΑ, πρέπει να υπάρχει ένας σεβασμός στο θεσμό της ΕΠΟ. Ο κ.Κοντονής που μπορεί να έχει αγαθές προθέσεις, πήγε να φτιάξει το ποδόσφαιρο. Αλλά ή δεν ξέρει να το φτιάξει ή οι τρόποι που χρησιμοποιεί είναι λάθος. Δεν με πείθουν αυτοί που μπήκαν, αλλά δεν εννοώ τον Μπίκα, τον Βρύζα και τον Δέδε.

Δεν μπορούν να φτιάξουν το ποδόσφαιρο ποδηλάτες, παίκτες σκάκι και αθλητές επί κοντώ. Ο διευθυντής του κ.Κοντονή, κ.Φιλιππούσης που παραιτήθηκε που μπορεί να έχει πολύ αγαθές προθέσεις να φτιάξει το ποδόσφαιρο. Και εγώ όμως μπορεί να έχω αγαθές προθέσεις για να οδηγήσω ένα Boing αλλά το πιθανότερο είναι να το ρίξω. Όλα αυτά που γίνονται δεν με κάνουν να πιστεύω ότι θα μπορούν να βοηθήσω το ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι η ελληνική πολιτεία μέσω της UEFA προσπαθεί να αλώσει το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Προανήγγειλε μάλιστα ότι «θα υπάρξουν αντιδράσεις από τις Ενώσεις. Κάντε λίγο υπομονή και θα καταλάβετε αν μπορεί να ελέγξει η Πολιτεία το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Δυστυχώς ο σκοπός της Πολιτείας είναι να δώσει το ερασιτεχνικό στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Θα πρέπει να αλλάξουν οι φιλοσοφίες και οι αρχές και όχι τα πρόσωπα που αποφασίζουν. Θεωρώ ότι η τροπολογία που πάει να περάσει ο Κοντονής θα έχει το ίδιο αποτέλεσμα με αυτή για τις τηλεοπτικές άδειες".

Υποστήριξε ακόμη ότι " αν πράγματι ο Κοντονής θέλει την αλλαγή στο ποδόσφαιρο θα άφηνε τα πράγματα να πηγαίνανε όπως πηγαίνανε και θα είχαμε πρόεδρο τον Γραμμένο".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News