default-image

Πρεμιέρα για τις "ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ" σήμερα στην ΚΡΗΤΗ TV

Κρήτη
Πρεμιέρα για τις "ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ" σήμερα στην ΚΡΗΤΗ TV

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγροτική Παραγωγή- ο ρόλος της επιστήμης, οι επιπτώσεις στη υγεία και το περιβάλλον από την έκθεση στα φυτοφάρμακα,  η δυνατότητα προώθησης  των  αγροτικών προϊόντων, η ανάγκη ενός  στρατηγικού σχεδιασμού σε Περιφερειακό και Κεντρικό Επίπεδο.

Τι χρειάζεται ο πρωτογενής τομέας  σε συνθήκες κλιματικής αλλαγής και εμπορικών συμφωνιών όπως η CETA και η ΤΤΙP . Αυτή  είναι η θεματική ενότητα της πρώτης εκπομπής των ΑΝΤΙΘΕΣΕΩΝ για την φετινή περίοδο, που ξεκινάει αυτή τη Παρασκευή στις 22.00 το βράδυ με τον Γιώργο Σαχίνη.

Στην εκπομπή παρουσιάζονται επιδημιολογικές και τοξικολογικές αναλύσεις ντοκουμέντο σε επίπεδο Κρήτης αλλά και Πανελλήνια.

Καλεσμένοι στο στούντιο των Αντιθέσεων είναι οι:

-      Αριστείδης Τσατσάκης, Καθηγητής και Μέλος της Ακαδημίας Επιστημών της Ρωσίας, διευθυντής Τομέα Μορφολογίας και Εργαστηρίου Ιατροδικαστικών Επιστημών και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Τοξικολογίας .

-      Νίκος Κατσαρός, χημικός, επιστημονικός συνεργάτης του «Δημόκριτου» και πρώην Πρόεδρος του ΕΦΕΤ.

-      Δημήτρης Κουρέτας, Καθηγητής Τμήματος Βιοχημείας-Βιοτεχνολογίας, Φυσιολογίας Ζώων και Τοξικολογίας Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, και αντιπρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Τοξικολογίας.

-      Δημοσθένης Σαρηγιάννης, αναπληρωτής Καθηγητής Περιβαλλοντικής Μηχανικής Τμήματος Χημικών Μηχανικών και διευθυντής του Εργαστηρίου Περιβάλλοντος Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Πρόεδρος της Επιστημονικής Εταιρείας Προστασίας Περιβάλλοντος Μεσογείου.

-      Δημήτρης Πετράκης, παιδοχειρουργός-μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου.

-      Γιώργος Τζωρτζάκης, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Ηρακλείου.

Αυτή την Παρασκευή στις 22.00 το βράδυ οι ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ που φέρουν την υπογραφή του Γιώργου Σαχίνη, έχουν πρεμιέρα στη νεά τηλεοπτική  περίοδο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News