default-image

Κρίσιμες ελληνικές μάχες στο Europa League

Ποδόσφαιρο
Κρίσιμες ελληνικές μάχες στο Europa League

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League γίνεται σήμερα και σαφώς οι τρεις ελληνικές ομάδες θέλουν τις νίκες προκειμένου να ελπίζουν στην πρόκρισή τους στην επόμενη φάση.  

Η αγωνιστική είναι καθοριστική για την υπόθεση πρόκριση, με τον Ολυμπιακό να αγωνίζεται νωρίς, στις 18:00 ώρα Ελλάδας στο Καζακστάν με την Αστάνα, ενώ εντός έδρας αγωνίζονται στις 22:05 ο ΠΑΟΚ με την Καραμπάγκ και ο Παναθηναϊκός με την Σταντάρ Λιέγης.  

Ο Ολυμπιακός θέλει οπωσδήποτε «διπλό» παίζοντας με την αδύναμη ομάδα του ομίλου και εφόσον έρθουν οι τρεις βαθμοί θα έχει κάνει το σημαντικότερο βήμα για πρόκριση στους «32». Στο άλλο ματς παίζουν ΑΠΟΕΛ-Γιουνγκ Μπόις ενώ η βαθμολογία του 2ου Ομίλου είναι Ολυμπιακός 6, ΑΠΟΕΛ 6, Γιουνγκ Μπόις 4 και Αστάνα 1.  

Για τον 7ο Όμιλο ο Παναθηναϊκός θα ψάξει την πρώτη του νίκη με τη Σταντάρ Λιέγης στη Λεωφόρο, καθώς οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα τον φέρνει κοντά στον αποκλεισμό. Στο άλλο ματς παίζουν Άγιαξ-Θέλτα ενώ η βαθμολογία του 7ου Ομίλου είναι  Άγιαξ 7, Θέλτα 5, Σταντάρ Λιέγης 2, Παναθηναϊκός 1.  

Σε καλύτερη μοίρα είναι ο ΠΑΟΚ αλλά κι εκείνος μόνο με νίκη θα μπορεί να έχει πλεονέκτημα πρόκρισης, αφού φιλοξενεί την ισόβαθμη Καραμπάγκ στην Τούμπα και θέλει και ρεβάνς για την ήττα στο Αζερμπαϊτζάν. Στο άλλο ματς του 10ου Ομίλου παίζουν Φιορεντίνα-Σλόβαν Λίμπερετς ενώ η βαθμολογία είναι Φιορεντίνα 7, Καραμπάγκ 4, ΠΑΟΚ 4, Λίμπερετς 1.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News