default-image

Το «Μεγάλο μας τσίρκο» του Ι. Καμπανέλλη ξανά στην Κρήτη

Κρήτη
Το «Μεγάλο μας τσίρκο» του Ι. Καμπανέλλη ξανά στην Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Το Μεγάλο μας τσίρκο» της εθελοντικής θεατρικής ομάδας του Δήμου Μινώα Πεδιάδας μετά τη μεγάλη αποδοχή και επιτυχία του έργου που παρουσιάστηκε με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης σε δήμους του νησιού ξαναπαρουσιάζεται σήμερα Τετάρτη 2 Νοεμβρίου στις 8 το βράδυ στο κινηματοθέατρο ΑΣΤΟΡΙΑ.

Η παράσταση συνδιοργανώνεται από την Επιτροπή Ειρήνης Ηρακλείου, τη Περιφέρεια Κρήτης, το δήμο Μινώα Πεδιάδας-ΔΕΠΑΠ. Οι συντελεστές της παράστασης είναι 50 εθελοντές ταλαντούχοι ερασιτέχνες ηθοποιοί που εντυπωσιάζουν σαν επαγγελματίες επί σκηνής.

Η σκηνοθέτης του θεατρικού έργου Ευαγγελία Μαρκοπούλου αναφερόμενη στο έργο «Το Μεγάλο μας τσίρκο» που ανέβασαν το 1973 Καζάκος - Καρέζη επισημαίνει:

«Η ομάδα είναι ερασιτεχνική είναι άνθρωποι που δουλεύουν, είναι άνθρωποι που είναι άνεργοι,  είναι φοιτητές, καθηγητές, είναι καφετζήδες είναι καθημερινοί άνθρωποι, της διπλανής πόρτας. Το αποτέλεσμα, όπως μας λέει και ο κόσμος, είναι καλύτερο και από επαγγελματικό. Πάνω στη σκηνή βρίσκονται 50 άτομα, ο θίασος είναι 20 άτομα, χορωδία με χόραρχο την Αργυρώ Ρέπα 20 άτομα, συν τους μουσικούς  αναβιώνουμε τα τραγούδια του αξέχαστου Νίκου Ξυλούρη με πάρα πολύ καλές φωνές».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News