Ειδήσεις

Σπεύστε στην αγορά, ξεκίνησαν οι εκπτώσεις! (video)

Από 10 μέχρι και 30% σε νέα εμπορεύματα κυμαίνονται οι εκπτώσεις που ξεκίνησαν σήμερα στο πλαίσιο του 10ημέρου προσφορών που ολοκληρώνεται την άλλη εβδομάδα, δίχως όμως οι καταστηματάρχες να ελπίζουν ότι αυτή  περίοδος θα καταφέρει να προσδώσει άλλη εικόνα στην ήδη περιορισμένη αγορά.

Σαν μικρή ανάσα πριν από την εορταστική περίοδο βλέπουν τόσο οι  καταστηματάρχες όσο και οι  καταναλωτές το επόμενο 10 ήμερο, αφού από τη μια η ελπίδα να μπουν χρήματα στα ταμεία ταυτίζεται χρονικά με την αρχή της σαιζόν και την αγορά των όποιων αγαθών χρειάζονται οι καταναλωτές.

Τα καταστήματα στο πλαίσιο του 10 ημέρου με βάση το νόμο θα παραμείνουν ανοιχτά την ερχόμενη Κυριακή, με μερίδα των εμπόρων να εξηγεί ότι μπορεί να προσδώσει αγοραστικό νόημα αλλά τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου να διευκρινίζει ότι η εμπειρία μέχρι σήμερα δεν έχει δείξει ότι τις Κυριακές αλλάζει η εικόνα της αγοράς.

Προς το παρών ωστόσο είναι καθαρά διερευνητικές οι ματιές που ρίχνουν οι καταναλωτές, ενώ μια μικρή και μόνο μερίδα, σημειώνει ότι θα καταφέρει ανάμεσα στις άλλες υποχρεώσεις  να συμπεριλάβει και αγορές.

Ρεπορτάζ: Ράνια Μωραΐτη

Φωτογραφία: Νίκος Χαλκιαδάκης

Σχόλια