default-image

Απέκτησε τον Τζατζιμάκη ο «Ελ. Βενιζέλος»

Σπορ
Απέκτησε τον Τζατζιμάκη ο «Ελ. Βενιζέλος»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τον  πρωταθλητή του βάδην Γιώργο Τζατζιμάκη απέκτησε το σωματείο του «ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος».

Ο πέμπτος καλύτερος βαδιστής της Ευρώπης στα 10.000μ. στην κατηγορία των παίδων θα αγωνιστεί το 2017 με τα χρώματα της κρητικής ομάδας. Ο 17χρονος βαδιστής έχοντας ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία του για ακόμα μια χρονιά στο γκρουπ του Ηλία Γκαραβέλα, μίλησε στο Sportsfeed για την νέα συνεργασία και τα νέα εφόδια στον ευρωπαϊκό του στόχο.

 «Είμαι πολύ χαρούμενος για την ένταξη μου σε έναν σύλλογο που προσφέρει τόσα πολλά στον αθλητισμό και στη νέα γενιά. Ευχαριστώ πολύ τον κύριο Γιατρουδάκη που με δέχτηκαν και μου δίνει δύναμη το ότι ανήκω σε μια ομάδα με πολλούς μεγάλους αθλητές. Θεωρώ ότι η συνεργασία μας θα με βοηθήσει στον στόχο μου να πιάσω και πάλι το ευρωπαϊκό όριο, πραγματοποιώντας την καλύτερη δυνατή παρουσία στη διοργάνωση».

Ο Τζατζιμάκης που αρχικά μίλησε και με την ομάδα του Ολυμπιακού πριν καταλήξει σε οριστική συμφωνία με το Βενιζέλο, αναφέρθηκε και στον αγώνα που καλείται να δώσει στο …θρανίο, βάζοντας για ακόμα μια φορά ψηλά τον πήχη «Θα είναι μια δύσκολη χρονιά λόγω των εξετάσεων αλλά αξίζει να προσπαθήσω για τον καλύτερο εαυτό μου. Στόχος είναι να μπω σε κάποια σχολή στο Πολυτεχνείο, συνδυάζοντας μια δυναμική χρονιά στο αγώνισμα μου και είμαι έτοιμος να βάλω τα δυνατά μου».

Πηγή: sentragoal.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News