Ειδήσεις

Στο Δρομοκαΐτειο ξανά η ηθοποιός που το είχε σκάσει

Βρέθηκε η ηθοποιός που το είχε «σκάσει» από το ψυχιατρικό νοσοκομείο, Δρομοκαΐτειο, το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου.

Η κοπέλα, η οποία έγινε γνωστή από την τηλεοπτική σειρά «Κλεμμένα Όνειρα»,  εντοπίστηκε από Αστυνομικούς και οδηγήθηκε ξανά στο ψυχιατρικό νοσοκομείο, όπου και υποβληθεί σε εξετάσεις και θα της χορηγηθεί εκ νέου η φαρμακευτική της αγωγή.

Σύμφωνα με το protothema.gr, η ηθοποιός είχε εισαχθεί στο Δρομοκαϊτειο μετά από εισαγγελική παραγγελία.

Η ηθοποιός υποστηρίζει ότι απέδρασε από το Δρομοκαΐτειο, όπου την έκλεισαν, με το ζόρι, οι γονείς της για να μην της αφήσουν την περιουσία τους.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΗΘΟΠΟΙΟΣ

Σε δηλώσεις της αποκάλυψε: «Είμαι καλά και θα αποκαλυφθεί ότι στήθηκε πλεκτάνη για να με κλείσουν στο ψυχιατρείο, από όπου έφυγα για να σωθώ».

Η ηθοποιός κατηγορεί την οικογένειά της για τον εγκλεισμό της στο ψυχιατρικό ίδρυμα και εξομολογείται πως δεν θα διστάσει να κινηθεί νομικά εναντίον τους.

«Παίζεται η ζωή μου και είμαι αμείλικτη. Όταν θα έχουμε τη δικογραφία με τον δικηγόρο μου και την ανάκληση της εισαγγελικής εντολής για τον εγκλεισμό μου, θα στραφώ εναντίον παντός υπευθύνου που συνετέλεσε με ανελέητο τρόπο να οδηγηθώ στο ψυχιατρείο. Με κατηγόρησαν με οργανωμένο σχέδιο ότι έκλεψα το αυτοκίνητο του πατέρα και του αδελφού μου για να με βγάλουν τρελή...», δηλώνει η ίδια.

Η ηθοποιός πρόσθεσε πως με τους γονείς της τα τελευταία χρόνια οι σχέσεις τους δεν ήταν καλές, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να φύγει από το πατρικό της και να μετακομίσει για κάποιο χρονικό διάστημα στη Μύκονο.

Όπως η ίδια αναφέρει, οι αστυνομικοί τη συνέλαβαν στη Σπάρτη, όπου είχε πάει με τη μητέρα της για λίγες μέρες.

Την ίδια στιγμή, όμως, ο πατέρας της ισχυρίζεται πως η κόρη του αντιμετωπίζει σοβαρό προβλήματα και πως οι δυο γυναίκες ξεκίνησαν να πάνε για ψώνια στους Αγίους Ανάργυρους και βρέθηκαν στη Σπάρτη.

«Με συνέλαβαν ως κλέφτρα του οχήματος ενώ έφευγα από τη Σπάρτη, όπου πέρασα ένα διήμερο με τη μητέρα μου. Με πήγαν στο τοπικό τμήμα, με ανέκριναν για τέσσερις ώρες και κάποιοι, προφανώς οι γονείς μου, ψευδομαρτύρησαν ότι είμαι τρελή για να βγει εισαγγελική εντολή και να οδηγηθώ σιδηροδέσμια στο Δρομοκαΐτειο», συμπληρώνει.

Σχόλια