Ειδήσεις

Οδηγός έπαιζε με το κινητό και ξεκλήρισε οικογένεια (Video)

Ένας 30χρονος οδηγός φορτηγού έπαιζε με το κινητό του τηλέφωνο, όταν συγκρούστηκε με το όχημα της άτυχης 45χρονης, στο οποίο επέβαιναν και τα τρία ανήλικα παιδιά της, επιστρέφοντας από τις διακοπές τους.

Στο σοκαριστικό βίντεο, που έδωσε στο φως η Αστυνομία, φαίνεται ξεκάθαρα η στιγμή που ο Πολωνός οδηγός, Tomasz Kroker, σκοτώνει την Τracey Houghton και τα τρία της παιδιά, στο δρόμο Newbury στο Λονδίνο.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο ο οδηγός, έτρεχε με 80 χιλιόμετρα την ώρα και πριν σκορπίσει το θάνατο, έπαιζε με το κινητό του.

Το βίντεο δόθηκε τώρα στην δημοσιότητα, καθώς αυτές τις μέρες διεξάγεται η δίκη του 30χρονου οδηγού ο οποίος καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλάκιση.

Η οικογένεια που έμεινε πίσω θεωρεί πως η ποινή που του επιβλήθηκε δεν είναι αρκετή για το έγκλημα που προκάλεσε.

 «Τα 10 χρόνια φυλακή για τον Thomasz Kroker δεν είναι αρκετά για το έγκλημα που έκανε», λέει ο πατέρας που έχασε τη γυναίκα και τα τρία του παιδιά.

Ο ασυνείδητος οδηγός δεν πρόσεξε πως μπροστά του ήταν σταματημένο, λόγω κίνησης, το όχημα της άτυχης 45χρονης, η οποία είχε μέσα τον 13χρονο γιος της Ethna, τον 11χρονο γιο της Josh, και την 11χρονη θετή της κόρη, Aimee Goldsmith.

Το τραγικό σε αυτή την υπόθεση είναι ότι ο σύζυγος της 45χρονης, ο Mark Goldsmith, και o 13χρονος γιος του Jake, ήταν σε διπλανό αυτοκίνητο και είδαν την οικογένειά τους να ξεκληρίζεται μπροστά στα μάτια τους, όταν τους σύνθλιψε το φορτηγό.

Το δυστύχημα έγινε στις 10 Αυγούστου όταν η άτυχη οικογένεια επέστρεφε από διακοπές.

Το τρομερό είναι πως ο 30χρονος μέσα σε 45 δευτερόλεπτα ξεκλήρισε μια ολόκληρη οικογένεια, τόσος ήταν ο χρόνος που αφαιρέθηκε παίζοντας με το κινητό του.

Πηγή: protothema.gr

Σχόλια