default-image

Μουλάς: Το μέλλον ανήκει στον ΟΦΗ

Μπάσκετ
Μουλάς: Το μέλλον ανήκει στον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΟΦΗ δεν κατάφερε να διατηρήσει αήττητη την έδρα του χάνοντας την Κυριακή από τον Κάδμο στο ΒΑΚ, όμως είναι πολύ νωρίς ακόμα για συμπεράσματα.

Ο Χρήστος Μουλάς θεωρεί ότι η ομάδα του θα γίνεται καλύτερη παιχνίδι με το παιχνίδι και ότι δεν έχει να φοβάται τίποτα με τον κόσμο στο πλευρό της.

Ο φόργουορντ του ΟΦΗ τόνισε μετά το χθεσινό ματς: «Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι καθώς ο Κάδμος, παρότι είναι νωρίς ακόμα, θεωρώ ότι είναι από τις πιο δυνατές ομάδες του ομίλου. Εμείς πληρώσαμε τα κενά διαστήματα που δείξαμε στο β' ημίχρονο, εκεί όπου ο Κάδμος πέρασε την μπάλα μέσα στο καλάθι την ίδια ώρα που εμείς προσπαθούσαμε βεβιασμένα να σκοράρουμε,  κάτι που είναι φυσιολογικό καθώς είμαστε ακόμα νέα ομάδα. Δεν αποτελεί  άλλοθι, όμως είναι φυσιολογικό να έχουμε αστάθεια στην απόδοσή μας. Μέρα με τη μέρα όμως δουλεύουμε με τον κόουτς και γινόμαστε καλύτεροι. Το μέλλον ανήκει στον ΟΦΗ και δεν έχει να φοβάται τίποτα με όπλο τον κόσμο του».

Χαρατσής: Φοβερή ατμόσφαιρα

Ο Γιάννης Χαρατσής από την πλευρά του Κάδμου τόνισε: «Ξέραμε ότι ο ΟΦΗ διαθέτει μία «καυτή» έδρα και προερχόταν από μία ήττα στις λεπτομέρειες, ενώ παράλληλα ξεκίνησε με -1 βαθμό και όλα αυτά χαρακτήριζαν το μεταξύ μας παιχνίδι κομβικής σημασίας. Είχαμε δουλέψει πολύ στην πίεση που θα μας ασκούσε ο αντίπαλος, είχαμε δουλέψει και πάνω στους παίκτες του ΟΦΗ που διαθέτουν πολύ καλό περιφερειακό σουτ εκτός συστημάτων. Νομίζω ότι μείναμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο του προπονητή ακόμα και όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε. Είναι μία πολύ μεγάλη νίκη για εμάς που μας κάνει να αισιοδοξούμε για το μέλλον. Θέλω επίσης να δώσω συγχαρητήρια στον κόσμο του  ΟΦΗ γιατί δημιούργησαν μία φοβερή ατμόσφαιρα. Μακάρι σε κάθε γήπεδο να συναντούσαμε την ίδια ατμόσφαιρα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News