default-image

Συνεχίστηκε η δίκη για τα επεισόδια στο ΟΦΗ - ΠΑΣ

Κρήτη
Συνεχίστηκε η δίκη για τα επεισόδια στο ΟΦΗ - ΠΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις 17 Νοεμβρίου θα συνεχιστεί η δίκη για τα σοβαρά επεισόδια που είχαν λάβει χώρα τον Μάιο του 2011, στο Ηράκλειο, στο περιθώριο της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Κατηγορούμενοι στην υπόθεση που εκδικάζεται από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου είναι συνολικά 9 άτομα τα οποία φέρονται να προκάλεσαν τα επεισόδια, επιτιθέμενοι και τραυματίζοντας -σύμφωνα με το κατηγορητήριο- αστυνομικούς.

Από τους 9 κατηγορούμενους, στο εδώλιο του Δικαστηρίου κάθισαν τη Δευτέρα (31/10), κατά τη δεύτερη συνεδρίαση της υπόθεσης οι επτά εξ αυτών. 

Όπως ανέφερε στη «Νέα Κρήτη» ο δικηγόρος Ηρακλείου, Νίκος Καραγιάννης, ο οποίος είναι ένας εκ των συνηγόρων υπεράσπισης, οι υπόλοιποι δύο κατηγορούμενοι παρέστησαν στη δίκη δια των πληρεξούσιων συνηγόρων τους.

Σημειώνεται, εξάλλου, ότι όπως μας είπε ο κ. Καραγιάννης, άπαντες οι κατηγορούμενοι βαρύνονται με κακουργήματα.

Πάντως, η ακροαματική διαδικασία συνεχίστηκε τη Δευτέρα (31/10) με την κατάθεση μαρτύρων του κατηγορητηρίου κι εν συνεχεία το Δικαστήριο διέκοψε τη συνεδρίαση για την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου.

Σημειώνεται ότι μέχρι και τη σημερινή διακοπή, εξετάστηκαν από το Δικαστήριο 7 μάρτυρες από τους συνολικά 22 που έχουν κληθεί να καταθέσουν.

Ρεπορτάζ: Νικόλας Αγγελίνος

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News