default-image

Επεισόδια με συλλήψεις στο ντέρμπι Σπάρτακ-ΤΣΣΚΑ

Ποδόσφαιρο
Επεισόδια με συλλήψεις στο ντέρμπι Σπάρτακ-ΤΣΣΚΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε εβδομήντα συλλήψεις προχώρησε η ρωσική αστυνομία, μετά από επεισόδια που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια του ντέρμπι της Σπαρτάκ Μόσχας με την ΤΣΣΚΑ (3-1), το περασμένο Σάββατο. Ο διαιτητής υποχρεώθηκε μάλιστα να διακόψει για περίπου πέντε λεπτά το παιχνίδι, λόγω ρίψης φωτοβολίδων στις εξέδρες του γηπέδου "Otkrytie Arena", όπου το 2018 πρόκειται να διεξαχθούν και αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο εκπρόσωπος της ρωσικής λίγκας, Σεργκέι Αλεξέγεφ, επιχείρησε να υποβαθμίσει τα επεισόδια. «Δεν είδαμε κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί σε ντέρμπι της Μόσχας. Άναψαν κάποιες φωτοβολίδες κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά τέτοια συμβάντα είναι συνηθισμένα στα ντέρμπι» δήλωσε ο Αλεξέγεφ.

Από την πλευρά του, πάντως, ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Ρωσίας, Αρκάντι Ντβόρκοβιτς, χαρακτήρισε τα επεισόδια «ντροπιαστικά» και ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία των πρωταιτίων. Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ρωσίας αναμένεται να εξετάσει τα γεγονότα στο προσεχές συμβούλιό της, την Τετάρτη.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News