Ειδήσεις

Νέες εξελίξεις με τη μαθήτρια που διαμελίστηκε από τρένο

Το Σάββατο βγήκε στο φως της δημοσιότητας η υπόθεση της 18χρονης μαθήτριας, Εύας, η οποία έπεσε στις ράγες του τρένου και διαμελίστηκε, με σκοπό να «συναντήσει» το αγόρι της, το οποίο, επίσης, αυτοκτόνησε με τον ίδιο τραγικό τρόπο.

Σύμφωνα με τις νέες εξελίξεις από το protothema.gr, δεν επρόκειτο τελικά για το αγόρι της άτυχης κοπέλας, αλλά για τον καλύτερό της φίλο, τον επίσης 18χρονο Ιωακείμ.

Ένα καλά κρυμμένο μυστικό που φύλαγε ως κόρη οφθαλμού ο 18χρονος Ιωακείμ, ήρθε στο φως όταν η Εύα έδωσε τέλος στη ζωή της την περασμένη Παρασκευή, πέφτοντας στις ράγες τρένου.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ "ΒΡΕΙ" ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΤΗΣ

Ο 18χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες των αστυνομικών αρχών της Θεσσαλονίκης, αρκετούς μήνες πριν αυτοκτονήσει, διατηρούσε σχέση με έναν 45χρονο, μέχρι που κάποια στιγμή αποφάσισε να τον καταγγείλει στην αστυνομία.

Στην πορεία όμως ο 18χρονος, για άγνωστη αιτία αναίρεσε την καταγγελία του. Η εισαγγελέας όμως που είχε επιληφθεί της υπόθεσης προχώρησε τη διαδικασία και ο 45χρονος θα βρισκόταν στο δικαστήριο με τη κατηγορία της ασέλγειας και αποπλάνησης ανηλίκου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 18χρονος Ιωακείμ δεν μπορούσε να πιστέψει πως θα βρισκόταν στη δικαστική αίθουσα απέναντι από τον 45χρονο φίλο του.

Πριν από περίπου 40 μέρες και έχοντας μιλήσει μονάχα στη φίλη του και μαθήτρια τρίτης Λυκείου, Εύα, η οποία προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα πέφτοντας στις ράγες του τρένου, ακολουθώντας τον στον θάνατο.

Όπως έγινε γνωστό, η οικογένεια της κοπέλας δεν γνώριζε τον βαθμό που είχε βυθίσει στη θλίψη την κόρη τους η αυτοκτονία του πολύ καλού της φίλου Ιωακείμ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας, η νεαρή προερχόταν από πολύ καλή οικογένεια. Ο Ιωακείμ αντίθετα περνούσε δύσκολα καθώς ήταν παιδί χωρισμένων γονιών και ο πατέρας του ομογενής, σεσημασμένος για κλοπές και ληστείες.

Η Εύα είχε δεθεί πολύ με τον Ιωακείμ κι έτσι την περασμένη Παρασκευή, μην αντέχοντας τον θάνατο του αγαπημένου της φίλου, ακολούθησε τα βήματά του.

Επιβιβάστηκε σε τρένο της γραμμής και από τη Θεσσαλονίκη κατευθύνθηκε προς την Αλεξάνδρεια της Ημαθίας.

Όταν αποβιβάστηκε, χωρίς δεύτερη σκέψη, έπεσε στον πρώτο συρμό που βρήκε μπροστά της και ο οποίος εκείνη τη στιγμή διέσχιζε με ταχύτητα τις σιδηροδρομικές γραμμές, με αποτέλεσμα να διαμελιστεί.

Η τσάντα της και τα γυαλιά της βρέθηκαν μερικά μέτρα μακριά από το άψυχο σώμα της.

Η τραγική ειρωνεία είναι πως ο οδηγός του τρένου και στις δυο περιπτώσεις ήταν ο ίδιος άνθρωπος, ο οποίος έχει υποστεί ισχυρό σοκ.

Σχόλια