default-image

Αγνοείται ηθοποιός που το «έσκασε» από το Δρομοκαΐτειο

Αγνοείται ηθοποιός που το «έσκασε» από το Δρομοκαΐτειο

Η ηθοποιός Τριαντάφυλλη Μπουτεράκου, η οποία έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στη σειρά «Κλεμμένα Όνειρα», το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, απέδρασε από το ψυχιατρικό νοσοκομείο Δρομοκαΐτειο, στο οποίο νοσηλευόταν και έκτοτε αγνοείται.

Σύμφωνα με το protothema.gr η ηθοποιός, μετά την απόδραση της, επικοινώνησε με τον Σπύρο Μπιμπίλα, κάνοντας έκκληση για βοήθεια:

«Ειδοποίησε κάποιον να με σώσει! Πήδηξα από τα κάγκελα του Δρομοκαΐτειου, όπου ήμουν κλεισμένη, επειδή μου επιτέθηκαν οι άλλες τρόφιμες.

Είμαι μια χαρά, απλά οι δικοί μου με βγάζουν τρελή για να δώσουν την περιουσία στον αδελφό μου»

Η ηθοποιός υποστηρίζει ότι απέδρασε από το Δρομοκαΐτειο, όπου την έκλεισαν οι γονείς της, για να μην της αφήσουν την περιουσία τους.

Ο πατέρας της ηθοποιού δήλωσε ότι η κόρη του εισήχθη στο ψυχιατρικό νοσοκομείο, μετά από κρίση που υπέστη.  

«Είναι προσωπικά και ιατρικά προβλήματα και δεν θα ήθελα να υπεισέλθω σε λεπτομέρειες. Η κόρη μου, η οποία τα τελευταία έξι χρόνια παρακολουθείται από γιατρό, πρέπει να πάρει τα φάρμακα της.

Δεν την κλείσαμε με το ζόρι στο ψυχιατρείο. Υπήρξε κάποια κρίση. Θα σας πω μόνο ότι πήγε με τη μητέρα της για ψώνια στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων και τελικά βρέθηκαν στη Σπάρτη», ανέφερε ο πατέρας της Τριαντάφυλλης.

Η ηθοποιός το Σαββατοκύριακο παρέμεινε εξαφανισμένη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News