default-image

Στον αέρα λόγω κακοκαιρίας το Κισσαμικός-ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Στον αέρα λόγω κακοκαιρίας το Κισσαμικός-ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δυστυχώς η σφοδρή κακοκαιρία που πλήττει από το πρωί την Κρήτη, επηρεάζει και την διεξαγωγή του αγώνα ανάμεσα στον Κισσαμικό και τον ΟΦΗ που είναι προγραμματισμένος να γίνει στις 17:00 στο γήπεδο Μάλεμε.

Η αυτοψία που έκαναν στον αγωνιστικό χώρο πριν λίγη ώρα οι επιτελείς του ΟΦΗ δεν είναι καθόλου αισιόδοξη, καθώς λόγω της καταιγίδας το γήπεδο είναι πλημμυρισμένο σε πολλά σημεία του, όπως μετέφεραν στο neakriti.gr.

Απαισιόδοξες είναι και οι προβλέψεις για επιδείνωση των καιρικών φαινομένων τις επόμενες ώρες.

Βέβαια ο μοναδικός υπεύθυνος για να κρίνει την καταλληλότητα του αγωνιστικού χώρου είναι ο διαιτητής κ. Μιχαηλίδης, ο οποίος θα επιθεωρήσει το γήπεδο και θα αποφασίσει λίγο πριν την προγραμματισμένη σέντρα, αν θα γίνει ή όχι ο αγώνας. Μάλιστα στις 15:00 είναι και η σύσκεψη μεταξύ ομάδων, διαιτητών και παρατηρητών όπου θα υπάρχουν νεότερες εξελίξεις.

Να υπενθυμίσουμε ότι σύμφωνα με τον κανονισμό, σε περίπτωση αναβολής σήμερα του αγώνα, Κισσαμικός και ΟΦΗ είναι υποχρεωμένοι να βρίσκονται αύριο (Τρίτη 1/11) την ίδια ώρα στο γήπεδο για να αγωνιστούν, εφόσον το επιτρέπουν οι συνθήκες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News