Ειδήσεις

Τρελή πορεία φορτηγού με "εγκλωβισμένο" άτομο στο ψυγείο

Ηράκλειο: Σύμφωνα με τις πληροφορίες το φορτηγό ακολουθώντας τρελή πορεία τράκαρε ΙΧ στο πέρασμά του,αλλά και ένα λεωφορείο του ΚΤΕΛ.

Με μία τρελή πορεία σε κεντρικούς δρόμους του Ηρακλείου προκάλεσε αναστάτωση, έπεσε πάνω σε αυτοκίνητα παρασύροντας μέχρι και λεωφορείο στο πέρασμα του.

Ο λόγος για ένα φορτηγό ψυγείο, ο οδηγός του οποίου στις δύο τα ξημερώματα της Δευτέρας έσπειρε τον τρόμο και τον πανικό κάνοντας "ανενόχλητος" τη βόλτα του με συνοδηγό ένα ακόμη άτομο ενώ όσο παράδοξο και αν ακούγεται ένα τρίτο άτομο βρισκόταν στο ψυγείο του οχήματος.  

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το φορτηγό ακολουθώντας "τρελή" πορεία τράκαρε Ι.Χ στο πέρασμά του, αλλά και ένα λεωφορείο του ΚΤΕΛ.

Για την ξέφρενη πορεία του οχήματος άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία και μέσα σε ελάχιστα λεπτά κλιμάκιο από την ΟΠΚΕ και τα ΤΑΕ βρήκαν ακινητοποιημένο στο Γιόφυρο το φορτηγό που ωστόσο από τις αλλεπάλληλες συγκρούσεις είχε υποστεί μεγάλες υλικές ζημιές.

Η έκπληξη ωστόσο των αστυνομικών ήταν μεγάλη όταν ανοίγοντας τη πόρτα του ψυγείου, είδαν πεσμένο ένα τρίτο άτομο, δίχως μάλιστα τις αισθήσεις του.

Στο σημείο έσπευσε και το ΕΚΑΒ όπου ασθενοφόρο παρέλαβε το νεαρό για το εφημερεύον νοσοκομείο.

Ο οδηγός προσήχθη, ενώ η τροχαία προχώρησε σε αλκοτέστ υπό το ενδεχόμενο η παρέα να είχε καταναλώσει αλκοόλ.

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

φωτογραφία αρχείου

Σχόλια