default-image

Τροχαίο με εκτροπή και επικίνδυνες κατολισθήσεις στην εθνική

Κρήτη
Τροχαίο με εκτροπή και επικίνδυνες κατολισθήσεις στην εθνική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η πολυπόθητη βροχή που τόσο επιθυμούσε η Κρήτη είναι γεγονός από το πρωί της Δευτέρας επιβεβαιώνοντας έτσι και τις μετεωρολογικές προβλέψεις για έντονες βροχοπτώσεις και κατά τόπους καταιγίδες.

Ωστόσο με το καλημέρα της νέας εβδομάδας σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες στην εθνική οδό Ηρακλείου Αγίου Νικολάου στο ύψος του ΚΤΕΟ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 6.30 όταν ο οδηγός ενός Ι.Χ έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα την εκτροπή του οχήματος του.

Στο σημείο έσπευσε η τροχαία ενώ η κατάσταση της υγείας του οδηγού ήταν καλή και ο ίδιος πέραν του σοκ δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Ενώ οδηγοί που έτυχε να περάσουν το πρωί από το συγκεκριμένο σημείο,παρατήρησαν και κατολισθήσεις που λίγο έλειψε να σημειωθούν περισσότερα ατυχήματα. Συγκεκριμένα διερχόμενος οδηγός από το σημείο, με κατεύθυνση Ηράκλειο προς Άγιο Νικόλαο, αναφέρει στο neakriti: "Ο δρόμος είναι πολύ επικίνδυνος στην εθνική οδό στο ύψος των επικίνδυνων στροφών στο ΚΤΕΟ, εξαιτίας και των κατολισθήσεων. Αρκεί μόνο να σας πω ότι πήγαινα το γιο μου στο στρατόπεδο ,ξημερώματα Δευτέρας, έβρεχε πολύ και ξαφνικά άρχισαν να πέφτουν πέτρες στο οδόστρωμα. Ένα αυτοκίνητο υπέστη ζημιές ενώ εγώ έκανα ζιγκ-ζαγκ και ευτυχώς τις απέφυγα. Πρέπει να κάνουν κάτι οι αρμόδιοι γιατί θα έχουμε δυσάρεστα περιστατικά."

Οι οδηγοί θα πρέπει πάντως εξαιτίας και της ολισθηρότητας το οδοστρώματος και των παγίδων που κρύβουν οι δρόμοι κυρίως όταν βρέχει, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην οδήγηση τους.

Πρωινό τροχαίο στα Χανιά στην οδό Ακρωτηρίου.

Επίσης τροχαίο σημειώθηκε και στα Χανιά  όταν σύμφωνα με πληροφορίες αυτοκίνητο χτύπησε γυναίκα ηλικίας 55 χρόνων, τραυματίζοντας την ελαφρά.Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

φωτογραφία αρχείου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News