default-image

Νίκη μετά από καιρό για Παναθηναϊκό!

Ποδόσφαιρο
Νίκη μετά από καιρό για Παναθηναϊκό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα πεντάλεπτο στο β' ημίχρονο ήταν αρκετό για τον Παναθηναϊκό ώστε να νικήσει με 2-0 τον Ηρακλή και να βάλει "στοπ" σε ένα αρνητικό σερί τεσσάρων αγώνων που αγνοούσε το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Στο α' ημίχρονο οι οιωνοί δεν ήταν θετικοί για τον Παναθηναϊκό, καθώς όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια, πέταξε στα... σκουπίδια ένα τσουβάλι ευκαιρίες. Τελικά επιβεβαίωσε την υπεροχή του στο β' ημίχρονο και σημείωσε δύο γκολ μέσα σε διάστημα πέντε λεπτών στην επανάληψη (58'-62'), χάρη στους Λέτο και Εμποκού (πρώτο του τέρμα στο τριφύλλι).

Δεν δόθηκε πέναλτι στον Παναθηναϊκό στο 76', όταν ο Πασάς σταμάτησε αντικανονικά την μπάλα με το χέρι. Ουραγοί παραμένουν στη Σούπερ Λίγκα οι Θεσσαλονικείς, που τουλάχιστον έπεσαν με… ψηλά το κεφάλι.

Παναθηναϊκός: Στιλ, Χουχούμης (55' Εμποκού), Κουτρουμπής, Ρέις, Μπεργκ, Λέτο (66' Ιμπάρμπο), Λουντ (83' Μίγγος), Βιγιαφάνιες, Γουακάσο, Μέστο, Ιβανόφ

Ηρακλής: Πέρνις, Σαραμαντάς, Μοντέιρο, Ιντζόγλου, Λεοζίνιο (66' Αγγελόπουλος), Ρούσσος, Κυριακίδης, Μπαρτολίνι, Βοσκανίδης, Κούρος (46' Πασάς), Λάμπρου (78' Κυνηγόπουλος)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News