default-image

Εκλογές ΗΠΑ: Οι υποψήφιοι περιμένουν κάλπη και οι Αμερικανοί Χριστούγεννα

Κόσμος
Εκλογές ΗΠΑ: Οι υποψήφιοι περιμένουν κάλπη και οι Αμερικανοί Χριστούγεννα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αντίστροφη μέτρηση για την εκλογή του νέου προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών έχει αρχίσει. Τα επιτελεία των δύο υποψηφίων συνεχίζουν να δίνουν μάχη εντυπώσεων και να απασχολούν τα αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα όχι όμως και τους πολίτες.

Οι κάτοικοι συνεχίζουν στους κανονικούς τους ρυθμούς, όπως παρατηρώ κλείνοντας το πρώτο μου 24ωρο στη Νέα Υόρκη. Το μόνο που φαίνεται να τους απασχολεί είναι το Halloween, τι κοστούμι θα φορέσουν στα πάρτυ που διοργανώνονται αλλά και ποιος θα στολίσει καλύτερα το σπίτι του.

Εκείνο ή μάλλον εκείνα για τα οποία μετρούν αντίστροφα, εδώ, είναι τα Χριστούγεννα. Στα καταστήματα του Μανχάταν έχουν κάνει ήδη την εμφάνιση τους τα πρώτα στολίδια για το χριστουγεννιάτικο δέντρο ενώ στην Αστόρια έχουν αρχίσει να στολίζουν τους δρόμους.

Οπότε είναι πιο πιθανό να δει κανείς μια εορταστική διαφήμιση τους δρόμους ή μια ηλεκτρονική αφίσα για κάποια θεατρική παράσταση που θ' ανέβει κατά την διάρκεια των Χριστουγέννων παρά κάτι σχετικό με τους δύο υποψηφίους για τον Λευκό Οίκο.

Η Χίλαρι Κλίντον και ο Ντόναλντ Τραμπ όμως έχουν μεγάλη πέραση στα καταστήματα που πωλούν τουριστικά είδη. Τα πρόσωπα και των δύο κοσμούν μπλούζες, φλυτζάνια, καπέλα, κονκάρδες μέχρι και ανοιχτήρια ενώ δεν λείπουν και οι μινιατούρες.

cnn.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News