default-image

Ύποπτο το ματς Λιθουανία-Μάλτα

Ποδόσφαιρο
Ύποπτο το ματς Λιθουανία-Μάλτα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ύποπτα παιχνίδια δεν υπάρχουν μόνο στο ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά φτάνουν ως τα προκριματικά του Μουντιάλ με το παιχνίδι Λιθουανία-Μάλτα να μπαίνει στο μικροσκόπιο της FIFA.

H αναμέτρηση έγινε στις 13 Οκτώβρη με νικητές τους γηπεδούχους με 2-0 και τα γκολ να μπαίνουν στα τελευταία λεπτά.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, στέλεχος της FIFA μπήκε στα αποδυτήρια πριν το παιχνίδι και ενημέρωσε τους παίκτες ότι υπάρχουν υποψίες λόγω του μεγάλου όγκου στοιχημάτων που είχε παιχτεί πάνω στο ματς.

Χαρακτηριστικά, ο Άντριου Χογκ (πρώην τερματοφύλακας της Καλλονής που έκατσε κάτω από τα δοκάρια των φιλοξενούμενων στη συγκεκριμένη αναμέτρηση) δήλωσε:

«Ήταν περίεργο και ένιωσα πολύ άβολα. Ήταν σαν να μας κατηγορούσαν. Εγώ ήξερα ότι δεν είχα κάνει τίποτα κακό και δεν είχα ιδέα σε τι αναφέρονταν. Αλλά σκεφτόμουν πως αν τα έκανα σκ...ά, τότε ίσως να κατέληγα και στο αστυνομικό τμήμα. Στα γκολ που δέχθηκα δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Έκανα 3-4 καλές αποκρούσεις που δείχνουν ότι προσπάθησα για το καλύτερο. Δεν έχω τίποτα να κρύψω».

Πάντως, πληροφορίες από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Μάλτας μιλούν για αποδείξεις ότι κάποιοι ήξεραν ότι η Λιθουανία θα επικρατούσε με δυο γκολ διαφορά, ενώ φέρονται να έγιναν πολύ υψηλά πονταρίσματα πριν το δεύτερο τέρμα. Όπως και να ‘χει, αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το πόρισμα που θα βγάλει για την υπόθεση η FIFA, η οποία έχει ξεκινήσει ήδη τις σχετικές έρευνες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News