default-image

Κισσαμικός-ΟΦΗ, τη Δευτέρα, αποκλειστικά στην ΚΡΗΤΗ TV!

Χανιά
Κισσαμικός-ΟΦΗ, τη Δευτέρα, αποκλειστικά στην ΚΡΗΤΗ TV!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΚΡΗΤΗ TV πιστή στο ραντεβού της με τον κρητικό αθλητισμό και βεβαίως το ποδόσφαιρο θα είναι παρούσα και στην πρεμιέρα της Football League που περιλαμβάνει κρητικό ντέρμπι!

Αποκλειστικά και ζωντανά στην ΚΡΗΤΗ TV θα παρακολουθήσετε την αναμέτρηση Κισσαμικός-ΟΦΗ την ερχόμενη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου και ώρα 17:00, από το γήπεδο του Μάλεμε.

Παράλληλα, οι φίλοι του κρητικού ποδοσφαίρου σε όλο τον κόσμο θα μπορούν να παρακολουθήσουν απευθείας τον αγώνα και μέσω Live Streaming από το site www.neakriti.gr.

Επίσης η εικόνα της ΚΡΗΤΗ TV, εκπέμποντας μέσα από την ψηφιακή πλατφόρμα του ΟΤΕ TV, θα είναι διαθέσιμη σε όλη την Ελλάδα, καθώς η αναμέτρηση Κισσαμικός-ΟΦΗ έχει τεράστιο ενδιαφέρον για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Football League.

Μη χάσετε λοιπόν την ερχόμενη Δευτέρα, στις 5 το απόγευμα, το ντέρμπι Κισσαμικός-ΟΦΗ! Θα το δείτε αποκλειστικά από την ΚΡΗΤΗ TV, με μία μοναδική παραγωγή από το Μάλεμε και ένα μεγάλο επιτελείο τεχνικών και δημοσιογράφων να βρίσκεται επί ποδός για την σπουδαία αναμέτρηση της Κρήτης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News