default-image

Σάλος με την αποστεωμένη φιγούρα νεαρής vlogger (video)

Life
Σάλος με την αποστεωμένη φιγούρα νεαρής vlogger (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θύελλα αντιδράσεων και έντονος διχασμός έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους χρήστες του Διαδικτύου με αφορμή την αποστεωμένη φιγούρα μίας νεαρής vlogger.

Οι YouTubers έχουν προβληματιστεί για το κατά πόσο η Eugenia Cooney, η 22χρονη κοπέλα από την Νέα Υόρκη, θα έπρεπε να διαθέτει κανάλι και να ανεβάζει τα σχόλιά της στη διαδικτυακή πλατφόρμα αναπαραγωγής βίντεο. H ίδια επιμένει ότι είναι υγιής. Στα βίντεο της μιλά για θέματα επικαιρότητας ενώ μπορεί να μοιραστεί με όσους την ακολουθούν και tips ομορφιάς.

Η ανησυχία που προκλήθηκε εξαιτίας του επικίνδυνα χαμηλού βάρους της είχε ως αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν αμέτρητες ψηφιακές υπογραφές στο Change.org.

Μέχρι στιγμής περίπου 10.000 άνθρωποι έχουν υπογράψει ζητώντας να κατέβει το κανάλι της 22χρονης στο YouTube.

Η Eugenia Cooney κατηγορείται ότι προωθεί τη νευρική ανορεξία και ότι κινδυνεύει να παρασύρει σε αυτόν τον επικίνδυνο δρόμο πολλούς θαυμαστές της που την επιβραβεύουν για το πόσο ελλιποβαρής είναι.

Η 22χρονη αυτοαποκαλείται emo και είναι γνωστή για τα βίντεο με τις ευφάνταστες μεταμφιέσεις της και τις άμεσες συμβουλές που δίνει στους φαν της.

Την ίδια ώρα που το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας δείχνει ότι η καριέρα της Cooney έχει φτάσει σχεδόν προς το τέλος της, οι περισσότεροι θαυμαστές της ανησυχούν, επισημαίνοντας ότι θέλουν να τη δουν υγιή.

Πάντως μέχρι στιγμής ο λογαριασμός της Eugenia στο YouTube είναι ακόμα ενεργός και έχει καταφέρει να ξεπεράσει τους 800.000 συνδρομητές.

HuffPost Greece  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News