Ειδήσεις

Θλίψη για το θάνατο του πρώην αντιδημάρχου Φαίδωνα Βαρδαβά

Μια εμβληματική μορφή της τοπικής αυτοδιοίκησης και επι σειρά ετών πρόεδρος της ΔΕΑΥΗ Φαίδων Βαρδαβάς, έφυγε από τη ζωή.

Μια εμβληματική μορφή της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και στο χώρο ανέγερσης κατοικιών ιδιαίτερα σε μια περίοδο που το Ηράκλειο αντιμετώπιζε τεράστιο στεγαστικό πρόβλημα, "έφυγε" από τη ζωή. Ο Φαίδων Βαρδαβάς , πατέρας του σημερινού αντιδημάρχου Κώστα Βαρδαβά, πέθανε στα 84 του χρόνια.

  Ο γνωστός Ηρακλειώτης υπήρξε πρώην αντιδήμαρχος και «πέρασε από δημοτικές αρχές κατά τη θητεία των Μανόλη Καρέλη, Κώστα Ασλάνη και Γιάννη Κουράκη.

Υπήρξε δε για σημαντικό διάστημα πρόεδρος της ΔΕΥΑΗ.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου στις 14.00 το μεσημέρι στον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου στον Πόρο.

Συλλυπητήρια δήλωση του Δημάρχου Ηρακλείου για τον Φαίδωνα Βαρδαβά

«Ο Φαίδων Βαρδαβάς, μια ξεχωριστή προσωπικότητα της πόλης μας, με πολυσήμαντη, πολύχρονη πορεία στην τοπική Αυτοδιοίκηση, παράδειγμα εργατικότητας και συνέπειας,  έφυγε χθες για το μεγάλο ταξίδι. Τον γιο του, Αντιδήμαρχο Κώστα Βαρδαβά και τους οικείους του, συλλυπούμαι θερμώς».

Ανακοίνωση απο το σωματείο εργαζομένων της ΔΕΥΑΗ

"Το σωματείο Εργαζομένων της ΔΕΥΑ Ηρακλείου και όλοι οι εργαζόμενοι  εκφράζουν τα βαθιά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια, στην οικογένεια του εκλιπώντος.Ο κ.Φαίδων Βαρδαβάς, υπήρξε επί χρόνια πρόεδρος στη ΔΕΥΑΗ, μια εμβληματική μορφή της τοπικής αυτοδιοίκησης κι ένας από τους  ανθρώπους, που θα μείνει στην ιστορία της πόλης για την δημιουργικότητα και τη προσφορά του".

Συλληπητήρια και από το neakriti.gr στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Σχόλια