default-image

Σε φόρμα και ορεξάτη η Αθηνά Ωνάση σε Ιππικούς Αγώνες

Life
Σε φόρμα και ορεξάτη η Αθηνά Ωνάση σε Ιππικούς Αγώνες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η νέα εμφάνιση της Αθηνάς Ωνάση σε διεθνείς Ιππικούς Αγώνες στη Γαλλία. Η «χρυσή κληρονόμος» και εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση έλαβε μέρος στο πρωτάθλημα International Jumping στη Λυόν, όπου οι φωτογράφοι την «συνέλαβαν» σε πολύ χαλαρά στιγμιότυπα. 

Αρχικά, η Ωνάση έλαβε μέρος στους αγώνες όπου φάνηκε να είναι σε πολύ καλή φόρμα, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε στις φωτογραφίες.

Και επειδή ο αγώνας της άνοιξε την όρεξη, στη συνέχεια έφαγε ένα πλούσιο γεύμα στο εστιατόριο που βρίσκεται στον χώρο των αγώνων.

Αν και η Αθηνά Ωνάση περνάει δύσκολες στιγμές μετά την αίτηση διαζυγίου από τον Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο, φαίνεται πιο ήρεμη και χαλαρή στις τελευταίες της δημόσιες εμφανίσεις.

Η 30χρονη φέρεται να ασφυκτιούσε μέσα σε αυτόν τον γάμο, αφού ο Αλβάρο εκτός από τις απιστίες του, λέγεται ότι είχε μια ακόρεστη επιθυμία για τα χρήματά της, η οποία και οδήγησε τελικά στο διαζύγιο.

Συγκεκριμένα, ο άπληστος Ντόντα ήθελε να μπει συνιδιοκτήτης στις επιχειρήσεις της Αθηνάς, κάτι που εκείνη αρνιόταν πεισματικά.

Πηγή: thetoc.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News