Ειδήσεις

Στόχος-Πρόληψη: Μία στις 8 γυναίκες εμφανίζει καρκίνο μαστού

Με το βλέμμα στραμμένο στην πρόληψη, ο Σύλλογος Στόχος Πρόληψη Ηρακλείου διοργάνωσε δωρεάν υπέρηχο μαστού και κλινική εξέταση από εξειδικευμένους γιατρούς.

Με το βλέμμα στραμμένο στην πρόληψη, ο Σύλλογος Στόχος - Πρόληψη Ηρακλείου διοργάνωσε δωρεάν υπέρηχο μαστού και κλινική εξέταση από εξειδικευμένους γιατρούς.

O συχνός έλεγχος είναι το Α και το Ω, την ώρα που μία στις 8 γυναίκες διαγιγνώσκεται με καρκίνο στο στήθος, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία. Ο Στόχος Πρόληψη Ηρακλείου Κρήτης διοργανώνει αυτό το σαββατοκύριακο δωρεάν υπέρηχο μαστού και ψηλάφηση από εξειδικευμένους γιατρούς.

Στο 90% των γυναικών με καρκίνο στο στήθος θεραπεύεται πλήρως, όπως λένε οι γιατροί, που τονίζουν τη σημασία της πρόληψης.

Πολλές γυναίκες βρέθηκαν στα γραφεία του στόχος - πρόληψη για να εξεταστούν. Για πολλές ήταν οι πρώτες τους εξετάσεις. Στο χώρο που στεγάζεται ο στόχος πρόληψη πραγματοποιήθηκε και ενημέρωση για τον καρκίνο του στήθους.

Τα ραντεβού για τις δωρεάν εξετάσεις για υπέρηχο μαστού και την κλινική εξέταση είναι καλυμμένα. Ωστόσο όποια ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερες πληροφορίες μπορεί να επικοινωνεί στα τηλ. 6943150841 / 2810-319396 και στο Fb: Στόχος - Πρόληψη.

Ρεπορτάζ: Φωτεινή Μαυροματάκη

Φωτογραφίες: Νίκος Χαλκιαδάκης

Σχόλια